Thomass13 Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Witam, mam do sprzedania wkład suportu octalink wersja made in japan (a nie wersja indonezja) z oską chromo-molibdenową po przebiegu 40 km. Długość 121 mm, wersja angielska 68 mmKupiona w maju lub czerwcu tego roku z myślą zniwelowania obcierania korby na granicznych przełożeniach. Niestety było jeszcze gorzej i powróciłem do ustawienia wcześniejszego czyli osi suportu 118 mm. Ośka prosta bo sprawdzone, śrub w zestawie nie było ale jest nakrętka kontrująca jak na zdjęciu. Mogę również sprzedać przez allegro wtedy należy doliczyć 9% do ceny przedmiotu. Więcej zdjęc do wglądu znajduje sie na OLX tutaj nie moge ich dodać bo zbyt dużo mb https://www.olx.pl/oferta/wklad-suporu-octalink-121mm-CID767-IDBtcIa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Ale te suporty chodzą normalnie w takich cenach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 2 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Ok w takim razie cena 45 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Cena 50 zł z wysyłka w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.