wkg Napisano 26 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Hej ! Chcę kupić antenkę ANT+. Mam PC z Windows i smartfona z Androidem który niestety natywnie nie jest wyposażony w ANT+. Łączę się przez BT Smart ale wolałbym przez ANT+. Wiem, że można kupić antenę ANT+ na USB i podłączyć do komputera oraz antenę mikro USB i podłączyć do smartfona. Pytanie: Czy można to jakoś obskoczyć jedna anteną ? Przez jakiś kabel z jednej strony USB a z drugiej Mikro USB obsłużyć komputer a bezpośrednio samartfona ? Wolałbym nie kupować 2 anten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 26 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Przejściówki we wszystkie strony są dostępne i z zasady działają. Jedyne co jest problemem to czy znajdziesz sterowniki do danego urządzenia i czy akurat będzie działać z twoim telefonem. Teoretycznie powinno działać jeśli tylko sa dostępne sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Tzn z dwojga wolałbym, żeby działało z komputerem.Ideałem by było działanie z jednym i z drugim ale wolałbym mieć takie maleństwo z mikroUSB żeby mi się w kieszeni kabelki nie plątały. a do kompa podpiąć przez kabel żeby antenka była bliżej trenażera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Do kompa kupujesz normalny usb przedluzacz z koncowkami male/female. Do telefonu krotka przejsciowke z usb female i cokolwiek masz w telefone usb mikro lub c. Z tym ze, jak kolega napisal powyzej, nie ma pewnosci czy ant zadziala z telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Jasne. A takie coś zadziała przez przejściówkę z kompem ? https://www.olx.pl/oferta/adapter-micro-usb-ant-CID767-IDqW2jR.html#31a0d39fda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.