Lukasz.dzienny Napisano 25 Listopada 2019 Napisano 25 Listopada 2019 Czesc wszystkim , mam pytanie nie dawno stalem sie posiadaczem uzywki ,ktora kupilem na odleglosc. Po oględzinach zastanawia mnie pare rzeczy: 1 Czy odprysk od wewnetrznej strony karbonowego widelca powinien nie pokoic czy jest zbyt maly zeby zaprztać sobie nim głowe. 2 Po wewnetrznej stronie ramion widelca mam 2 otwory na prawym i lewym ramieniu , do czego moga słuzyc ? i czy warto je czyms zaslepic przed wodą? 3 Od dołu widelca rura jest pusta , tak samo czy warto ja zaslepic przed dostaniem sie wody? Z gory dzieki za ewntualne odpowiedzi pozdro.
Gość Napisano 26 Listopada 2019 Napisano 26 Listopada 2019 Te otwory z pkt drugiego to na zdjeciu nr 2 zaznaczone na zółto ? Jesli tak to dosc dziwne miejsce na otwory, mozesz zrobic lepsze foto ?
Lezia Napisano 26 Listopada 2019 Napisano 26 Listopada 2019 Zdjęcie 1. Wszelkie odpryski lakieru na karbonie należy zabezpieczyć np. lakierem do paznokci. Zdjęcie 3 . Nie zabezpieczaj, tak ma być. Zdjęcie 2. Jak pisze @cinol123
Mod Team safian Napisano 26 Listopada 2019 Mod Team Napisano 26 Listopada 2019 Możesz dać dokładniejsze fotki otworów, ale wyglądają na zwykłe otwory używane w procesie produkcyjnym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.