Lukasz.dzienny Napisano 25 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Czesc wszystkim , mam pytanie nie dawno stalem sie posiadaczem uzywki ,ktora kupilem na odleglosc. Po oględzinach zastanawia mnie pare rzeczy: 1 Czy odprysk od wewnetrznej strony karbonowego widelca powinien nie pokoic czy jest zbyt maly zeby zaprztać sobie nim głowe. 2 Po wewnetrznej stronie ramion widelca mam 2 otwory na prawym i lewym ramieniu , do czego moga słuzyc ? i czy warto je czyms zaslepic przed wodą? 3 Od dołu widelca rura jest pusta , tak samo czy warto ja zaslepic przed dostaniem sie wody? Z gory dzieki za ewntualne odpowiedzi pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Te otwory z pkt drugiego to na zdjeciu nr 2 zaznaczone na zółto ? Jesli tak to dosc dziwne miejsce na otwory, mozesz zrobic lepsze foto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 26 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Zdjęcie 1. Wszelkie odpryski lakieru na karbonie należy zabezpieczyć np. lakierem do paznokci. Zdjęcie 3 . Nie zabezpieczaj, tak ma być. Zdjęcie 2. Jak pisze @cinol123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Możesz dać dokładniejsze fotki otworów, ale wyglądają na zwykłe otwory używane w procesie produkcyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.