Kacperek12 Napisano 23 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Witam. Jak do tego roweru zamontować normalny suport na kwadrat. Średnica mufy 46mm. Miski wciskane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 23 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 https://rower.com.pl/truvativ-bmx-adapter-wkladu-suportu-giga-pipe-bmx-bb-408390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 24 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Był gdzieś podobny temat. Ktoś linkował tam gotowy wkład suportu, który wciskało się tak jak te fabryczne miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) 13 godzin temu, seraph napisał: https://rower.com.pl/truvativ-bmx-adapter-wkladu-suportu-giga-pipe-bmx-bb-408390 Droższe od roweru. Edytowane 24 Listopada 2019 przez Kacperek12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 24 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 10 godzin temu, kamilmozej napisał: gotowy wkład suportu 46 mm średnicy? Jakoś mi się wierzyć nie chce... Raz się spotkałem z takim suportem i też nie byłby warty takiej modyfikacji. Ciężko jednak wymagać, że Ci ktoś za parę zł wytoczy taki specyficzny adapter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 24 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, seraph napisał: 46 mm średnicy? Jakoś mi się wierzyć nie chce... Raz się spotkałem z takim suportem i też nie byłby warty takiej modyfikacji. Ciężko jednak wymagać, że Ci ktoś za parę zł wytoczy taki specyficzny adapter. Nie pamiętam jakie były tam wymiary. Ale był to na 90% jeden z modeli Neco, taki z tworzywa. Link był do Alledrogo. Trzeba poszukać albo tego tematu albo na alledrogo albo najlepiej na stronie producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Ale ten na wiankach szybko się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 24 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 5 godzin temu, kamilmozej napisał: 90% jeden z modeli Neco, taki z tworzywa Owszem są, ale do rowerów typu "ukraina" i składaków, a tam są miski wciskane, ale 37 mm średnicy czy jakoś tak. We wianki to niestety prawda, że szkoda się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 24 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 W to takim razie pozostaje tylko wspomniany wcześniej adapter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi