iksiorek Napisano 21 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Mam problem z znalezieniem uszczelek właśnie do tego dampera ks może macie kogoś kto takie ma ? Jestem nowy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 hej, swego czasu miałem taki damper w kross sign fr i po tym gdy strzeliła oryginalna zamawiałem z allegro za kilkanaście złotych. Problem z nimi był taki że trzymały ciśnienie jedynie przez kilka tygodni intensywnego użytkowania. Później sprzedawca przyznał mi się że kupował uszczelki w lokalnym sklepie z uszczelnieniami i był to zwykły xring. Robota prosta - rozbierasz damper, wyjmujesz uszczelkę i idziesz z nią do sklepu z uszczelnieniami. Nie powinna kosztować krocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksiorek Napisano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 A dzięki za radę jutro zajrzę do najbliżego sklepu z uszczelkami u mnie damper nie trzymie oleju :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.