Biegacz_z_polnocy Napisano 19 Listopada 2019 Napisano 19 Listopada 2019 Tak proszę Państwa powinno wyglądać sportowe święto! - relacja z Pucharu Polski CX Owocowy Przełaj
Gość Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 To Kwiato ma tez Campera ? widzialem ze na TdF mial autobus :-))
Biegacz_z_polnocy Napisano 20 Listopada 2019 Autor Napisano 20 Listopada 2019 Mi to wyglądało bardziej na kampera (choć faktycznie sporego) niż autobus.
Gość Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 No ale szacung dla niego, bo na impreze podjechal z domu na rowerze , wracal chyba tym camperem czy autobusem...on chyba generalnei nie gwiazdorzy. I to fajna sprawa, ze taki gość, wpada na jakąś lokalna imprezę i jeździ sobie powiedzmy z amatorami ;-) bardzo mi sie to podoba... to takie cos bylo ? -> http://wrapthecar.eu/portfolio/zmiana-koloru-morelo-palace-camper/ nowy kosztuje okolo 200tys euro, no niezle cacko ;-)
Mod Team michuuu Napisano 20 Listopada 2019 Mod Team Napisano 20 Listopada 2019 Teraz, cinol123 napisał: to takie cos bylo ? Duży kamper czy mały autobus? Cena bardziej pod mały autobus.
Gość Napisano 20 Listopada 2019 Napisano 20 Listopada 2019 A z tego co widze po stravie to ten Owocowy CX w tym roku, byl dosc mocno obsadzony.... w elicie był caly polski czub...
Biegacz_z_polnocy Napisano 20 Listopada 2019 Autor Napisano 20 Listopada 2019 O właśnie - dokładnie ten pojazd stał pod jabłonkami :) A co do Owocowego Przełaju to chyba czołówka imprez przełajowych w Polsce pod względem organizacyjnym więc obecność Konwy czy Miklera nie może dziwić - tym bardziej, że była to runda PP. Fajnie, że wpadł też Kwiato, Gołaś czy Kurek.
Gość Napisano 21 Listopada 2019 Napisano 21 Listopada 2019 No to miałeś kogo przeczołgać po błocie... moze za rok i ja bym podskoczyl ? Jest tam sie gdzie ogarnac z tego blota ? ;-) czy dopiero w domu ? A co do imprezy, to w zeslzym roku chyba nie bylo tam az tylu ASów... ale widzialem ze Kwiato i Goly tez byli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.