kregiel Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Witam, Posiadam plecak Camelback Mule NV. Po sezonie naprawdę przydałaby mu się kąpiel. Zastanawiam się czy mogę go wrzucić do pralki mimo że na stronie producenta odradzają ten zabieg. Powiedzcie proszę jak czyścicie swoje plecaki po mocno błotnistej przejażdżce? Plecak: https://camelbakindia.nuwod.com/hydration-packs/mountain-biking?product_id=295 Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 18 Listopada 2019 przez kregiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Gąbeczką/szczoteczką w misce z płynem do prania, ot takie pranie ręczne z dodatkowym szorowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Szare mydło, szczotka z ostrzejszym włosiem i wiooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 A co jeśli plecak jest konkretnie przepocony? Szczoteczka raczej nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Ale pranie ręczne w jakimś płynie w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Ja mam dwa takie plecaki od 5 lat. Są mega. Piorę je normalnie w pralce. Zamykam wszystkie kieszenie, zapinam sprzączki, wrzucam do pralki na szybkie pranie 30 minut i piorę w środku do prania membran. 5 lat i żyje, wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi