posadka Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bulls-black-adder-29-rh-46/1244554305-217-4162 witam czy ma ktoś jakieś opinie i czy warto kupić ten rower za wszystkie sugestie będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) Miałem model 2017. Dla mnie sprzęt był rewelacyjny, zrywny, skoczny, a RS1 podpasywał mi bardziej od topowego SIDa. Koła i ogólnie osprzęt bardzo dobry i w zupełności wystarczający do większości potrzeb. Jednak z jednego względu bym go drugi raz nie kupił, jest bardzo delikatny, oba górne elementy tylnego trójkąta pękły mi w odstępie pół roku, niby naprawy nie były jakoś kosztowne, ale uraz jest Edytowane 19 Listopada 2019 przez Shadow3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi