Braborg Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Hej! Mam mały problem. Chciałem wgrać ślad gpx, który robiłem w programie Locus. Po wyborze pliku pojawia się okno z potwierdzeniem, ale nie pojawia się w nim rzeczony plik... Macie jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 (edytowane) Dzień dobry Prawdopodobnie skopany plik gpx. Jak piszą w pomocy "pliki muszą mieć dane o szerokości i długości geograficznej oraz znaczniki czasu" inaczej import zostanie przerwany. Miałem coś takiego, jak testowałem Locusa, pomógł ponowny eksport do gpx i ponowne wgranie. Zerknij czy masz poprawny nagłówek w tym GPX: https://suport.endomondo.com/hc/en-us/articles/213703847-File-Import Edytowane 17 Listopada 2019 przez GrzesPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braborg Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 No nie ma czegoś takiego.. Dzięki kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi