Lukasz8881 Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Poprosze o pomoc Ktorą z tych dwoch lampek wybrać, interesuje mnie jazda miasto i czasami las po ciemku ale o umiakowanej prędkosci i raczej po drodze leśnej a nie ścieżkach. Ktorą z nich sie latwiej zaklada, sciąga? Ktora mocniej, dalej, szerzej swieci? Z gory dziekuje za odpowiedzi lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Według mnie, to z tych dwóch lepsza będzie Aero, która ma nieco lepszy akumulator i ( po zdjęciach sądząc ) nieco solidniejsze wykonanie. O lampkach pokroju Oriona raczej zapomnij - akumulator 1200 mAh wymaga praktycznie ładowania po każdej przejażdżce, a jeśli jazda się wydłuży, to padnie gdzieś po drodze... Nie ma opcji, żeby przy 400 lm ( o ile w ogóle tyle ma ) dała radę wytrzymać 4 godziny - to jakaś bajeczka, a 15 lm to już chyba wcale nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derlis Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mocno, daleko i szeroko nie świeci żadna z nich, to można stwierdzić bez oglądania ich w akcji, choć tak naprawdę zależy co dla Ciebie znaczy mocno, daleko i szeroko, bo to pojęcia względne Z wymienionych Aero lepsza... no i zakładam, że skoro podajesz takie lampki, to niewymienny akumulator nie stanowi problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz8881 Napisano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 w sumie ladowarken do akumulatorow mam a co polecicie z akumulatorkami w tym przedziale cenowym do 65zl co polecicie budzetowego do tyłu na akumulatorki do 25-30 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derlis Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Do 65 złotych to ciężko będzie o coś dobrego, w tym przedziale są głównie lampki świecące kilkumetrową plamą przed kołem, czyli Ciebie widzą wszyscy, ale Ty nie widzisz nic. Najbardziej za tę cenę opłaca się chyba kupić poczciwego Convoy'a S2+, na nim już coś tam będziesz widział Do tyłu to według mnie w zasadzie cokolwiek. Ja tam mam zwykłą lampkę z allegro za 8,90 i sprawuje się wzorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.