Maciek_Z_Mazur Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Sprzedam ramę Trek Superfly 6 w rozmiarze 17,5/18,5 (M). Rama pochodzi z mojego roweru i jest świetną bazą do budowy lekkiego i sztywnego hardtaila. Sprzedaję wyłącznie dlatego, że stan pleców zmusił mnie do przesiadki na fulla. Mogę dołączyć ksero dowodu zakupu. Główka ramy tapered pod stery zintegrowane; suport pressfit; wewnętrzne prowadzenie linek, tylna oś - obecnie szybkozamykacz 135/9 ale można zakupić konwerty i mieć sztywną oś 142x10. Hak prosty, był sprawdzany przyrządem pod Eagle, który chodził perfekcyjnie. Technicznie stan idealny, wizualnie ślady użytkowania - zdjęcia są uzupełnieniem opisu. Rower był używany jako maszyna turystyczna - nikt na nim nie skakał. Wymiary: Reach 42,7 cm, długość rury podsiodłowej 44cm. Materiał: Aluminium Alpha Platinum. W komplecie: -rama -zacisk sztycy Accent -sztyca Bontrager (czarna, nieco porysowana) -hak+dedykowany szybkozamykacz Bontrager -zamontowany suport pressfit GXP Cena: 1300 zł Więcej: https://www.olx.pl/oferta/rama-trek-superfly-29-17-5-18-5-m-CID767-IDCc4NY.html#4d33259ba4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.