lukasz112 Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 kupiłem na allegro rame univega 970 i jest jakieś dziwne mocowanie linki do ramy a raczej normale a do rampla tarczowego są te "dziwne". nie wiem jak inke zamocować, myślałem o wersji na taśme przezrtoczystą ale to chyba odpada. :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Przyczep 2 zipami do ramy i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a do rampla tarczowego są te "dziwne" Zdefiniuj "dziwne"? Najlepiej wrzuć fotkę swoje ramy, albo podobnej. Jeśli są takie jak tutaj, to po prostu kłądziesz na nich przewód i przypinasz zipami przeciągniętymi przez otwory w przelotce (ewentualnie mechaniki puszczasz w pancerzu na całęj długosci i przypinasz tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz112 Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ok ok ale co to są ze zipy, jak wyglądają, prosze o zdjecie Ps. gdzie to kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 zipy to opaski zaciskowe stosowane np do spinania pęków kabli, czarne albo biale o roznej dlugosci. dostaniesz je w sklepach z materialami budowlanymi albo w hurtowniach narzedzi. paczka 100 sztuk nie wiecej niz 10 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.