jastu Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Witam, jak w temacie - mam w rowerze XC obecnie MT-501 i są na styk, w rowerze trail, w którym chce wykonać zmianę mam BR-M355 i te BR-M355 chciałbym wymienić też na MT-501, ale jeśli jest szansa kupić inny ciekawy komplet hebli pod klocek B01S, to mogę dołożyć złotówek Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Nic lepszego pod B01S nie ma, kończą się na MT500. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Ciekawe podejście. Czemu nie chcesz innych/lepszych hamulców na inny klocek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Bo są tanie i dobre...do tego mam zapas klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 (edytowane) Są tanie ale ich "dobroć" jest ograniczona kompatybilnością z najniższymi grupami zacisków hamulcowych. A jeśli mówimy o klockach "producentów alternatywnych" do hamulców grup wyższych to są tak samo tanie. Edytowane 12 Listopada 2019 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrezesInternetu Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Pierwszy raz widzę, żeby ktoś dobierał hamulce do klocków. Dobre, dobre! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Ja pierwszy raz widzę, by ktoś powiedział o B01S "dobre klocki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawstorant Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Takie trochę dziwne podejście. A wolałbym nie mieć hamulców na "styk". To już bym poszedł albo w klasę wyżej czyli od SLX albo jakieś tanie 4 tłoczki typu MT520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi