Biegacz_z_polnocy Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Kiedyś prowadziłem taki temat na forum bieganie.pl gdzie napisałem kilka słów o sobie Moja historia Niestety bądź właśnie stety po 7 latach przygody z bieganiem na drodze stanęły kontuzje i szukając alternatyw siadłem na rower. Choć dzisiaj już nie biegam wcale to swoje wpisy wciąż umieszczam jako Biegacz z Północy. O czym piszę? O swoich startach, treningach, odżywianiu. Zdarza się, że testuję sprzęt. Być może znajdzie ktoś znajdzie tam coś co go zaciekawi. Pozdrawiam Michał Podium w debiucie, debiut na podium #2 - relacja z Cyklo Gravel Krokowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Przypomniałeś mi stare czasy na bieganie.pl, kojarzę cię stamtąd - i podziwiam. Ech, też mnie z biegania wyeliminowała kontuzja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 No ale skoro piszesz na tym forum to znaczy, że kontuzja wyeliminowała Cię tylko z biegania, a nie ze sportu Prawdę mówiąc jak mógłbym dzisiaj zacząć znowu biegać to nie wiem czy byłbym w stanie tak po prostu odstawić rower - to wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Najwyższa jakość "nie za miliony" - test kasku ABUS Viantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Solidna lekcja - relacja z Pucharu Polski CX w Kartuzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Tak proszę Państwa powinno wyglądać sportowe święto! - relacja z Pucharu Polski CX Owocowy Przełaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Gravelondo to Gravelondo - relacja z Gravelondo #6 19/20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Na własnych śmieciach - relacja z Gravelondo #8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Zbyt zachowawczo? Potrzymaj mi piwo - relacja z "CX Part 2 - Kto złapie Rudolfa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Jedni mają TdF inni TdT - relacja z PP CX Nestle Fitness Tour de Toruń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Na własnym podwórku - relacja z Gravelondo #11 2019/2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Ahoj przygodo - test roweru Specialized Comp E5 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Słodko - gorzki smaku rywalizacji - relacja z Cyklo Gravel Krokowa 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Też się przesadłem z biegania.pl tutaj. Kręgosłup nie wytrzymaywał biegania . Myślałem że rower jakoś pomoże w formie biegowej, ale to tak nie działa, więc zostałem tutaj na dłużej. Ale jeszcze myslę o jakimś maratonie, ale juz nie w tym roku. Chociaż pewnie i tak nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Ja tez zacząłem dokładać rower do biegania koło roku 2016, jak się okazało ze powyżej 80km/tydzien biegania wymaga wielu dodatkowych rzeczy w postaci fizjoterapii i większej ilości odpoczynku (A praca i dwa małe stwory w domu nie powala na tyle odpoczynku ile bym potrzebował). Także długie i wolne biegi powyżej 35-40km zacząłem zamieniać na rower. Ale z biegania trudno zrezygnować, szczególnie w sezonie chłodniejszym Take latem przesuwam się w stronę jeżdżenia a zimą więcje biegania Nawet jeden sezon "biegowy" głownie przejeździłem a potem testowo pobiegłem garmin ultra race i pobiłem swój własny rekord, bez długich wybiegań Też mi mignąłeś na bieganie.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Ja pobiegłem połowkę z samego roweru, i nic sie nie zmieniło. Prawie ten sam czas. Tylko że ja dreptacz jestem .Teraz czasmi pobiegnę 5km i zastanawiam sie jak ja mogłem 42 robić , z samego roweru sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Najsmaczniejsza szosa w tym sezonie! - relacja z Rowerowe Żuławy Cyklo Cedry Wielkie Ja też od czasu do czasu 5 kilometrów przebiegnę jak nie mam pod ręką roweru, ale to zupełnie nie to. Lekkie szuranie, żeby nie zastał się organizm i nic więcej. Żeby biegać szybko to trzeba to trenować. Inaczej się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Viva la espontaneidad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygan Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Bardzo fajnie oraz inspirujące wpisy. Mam nadzieję, że i mi uda się zacząć biegać i zrobić formę... choć trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.