matpog Napisano 11 Listopada 2019 Napisano 11 Listopada 2019 Czy ktoś z szanownych koleżanek i kolegów miał przyjemność jeździć na rowerze marki Ghost z pełnym zawieszeniem? Chodzi dokładniej o charakterystykę pracy, bujanie na podjazdach itp. Model, który mam na oku to SL AMR, na powietrznym damperze. Będę wdzięcznym za wszystkie opinie.
Gość Napisano 11 Listopada 2019 Napisano 11 Listopada 2019 To jeszcze zalezy co tam masz z tylu wsadzone. A tak to jak wiekszosc Horstow, czule, nie kopie, troszke pompuje i tyle.
matpog Napisano 11 Listopada 2019 Autor Napisano 11 Listopada 2019 Rock Shox Deluxe RT. Czytałem opinie, że jest stosunkowo mało sztywne bocznie, przez symetryczne dolne rurki. Nie ukrywam, że obawiam się tego, zwłaszcza przesiadając się z genialnego jak dla mnie APS od BMC.
Gość Napisano 11 Listopada 2019 Napisano 11 Listopada 2019 Wez mi wklej zdjecie gdzie tam sa symetryczne rurki. Edit -dobre..., posprawdzalem foty i wychodzi, ze od czasu mojego starego ERT to jakby "krok wstecz".
Mod Team mrmorty Napisano 12 Listopada 2019 Mod Team Napisano 12 Listopada 2019 11 godzin temu, shotgun napisał: widzialem Shotgun, widzę po IP że logujesz się z Polski - zgodnie z zasadami forum proszę o używanie polskich znaków diakrytycznych. Koniec OT.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.