dejot Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Głupia sprawa... Ostatnio doregulowywalem sobie avidy SD5 i zjechałem śrubke mocującą klocek hamulcowy. Niby jest dokręcony i sprawny aczkolwiek spokojniejszy będę mając tam sprawne mocowanie(w tej chwili nie idzie jej odkrecić/dokręcić) Wiecie moze jak jest z tymi śrubkami? kazde klocki do v-ek maja takie same śruby? jesli tak to kupie jakis szit za 5 zlotych i bede mial śrubki. Może Wy macie jakies pomysly? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 srubki te mozesz znalesc za free w serwisach, maja po zluzytch klockach i zmien sobie odrazu klucz na lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No wlasnie! Ale klucz mam dobry nowiutki imbus nr 5 i nie wiem co jesyt nie tak... Te śrubki sprawiaja wrazenie jakby byly 5,5:O i nie mam opcji na nie:( Co do samych śrubek dziekuje za porade:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dejot, a może to jest problem z kluczem? że jest 4.5 najlepiej weź suwmiarkę i zmierz go. Będziesz miał wtedy najlepsze pojęcie co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.