artSt Napisano 10 Listopada 2019 Napisano 10 Listopada 2019 Cześć, przymierzam się do wyjazdu na obóz rowerowy do Finale Ligure albo z Arek Bike Center, albo z Singletrack Trips i szukam opinii o wyjazdach do Finale z tymi dwiema firmami. Interesuje mnie przede wszystkim to jak wygląda podejście do szkoleń, odległość od morza (obóz niby rowerowy, no ale miło też sobie popływać) i standard zakwaterowania. Z ST byłem niedawno na wyjeździe w Salbaach i generalnie było ok, tylko więcej oczekiwałem od szkoleń, stąd pytanie o to. Z góry dzięki i pozdrawiam, Artur
gyrill Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 Nie chce skłamać, ale czy na 1Enduro nie było o którejś z tych firm? Na pewno jakaś recenzja z wyjazdu się pojawiła tam.
kamfan Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 A nie lepiej zapytać się u źródła? Jak coś to od razu będziesz miał "podkładkę" na piśmie czy zrealizowali program szkoleń czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.