Żaba Napisano 30 Grudnia 2004 Napisano 30 Grudnia 2004 Reklama niemieckiego biura podróży: Kupujcie wakacje w Polsce , wasz samochód już tam jest. :!: Pijany mąż do żony , pełen chuci: -rozkracz się :!: -kra , kra , kra.
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Grudnia 2004 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2004 Dwóch podpitych facetów wraca³o noca do domu. Ida, patrza: pociag stoi > na bocznicy, na koñcu ma cysternê. Podeszli, odkrêcili kran, wahaja - > spirytus! Opili siê jak baki. Ju¿ mieli odchodziæ, kiedy jeden z nich > spojrza³ na napis na cysternie: "Paliwo rakietowe". > - Oj, niedobrze! > Pomartwili siê i poszli dalej. Nastêpnego dnia jednego z nich budzi telefon. > Przez trzaski i szum s³yszy kumpla: > - Jasiu! Halo, Jasiu! To ty? > - Ja. > - Jasiu, sra³es dzisiaj? > - Nie. > - To nie sraj! Dzwoniê z Tokio! Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje. - To coś z silnikiem - mówi mechanik, - Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik, - Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk. Jakie sa idealne wymiary kobiety informatyka ? - 1024 x 768 Gdzie diabeł nie może, tam czas na Microsoft! Czym różni się doświadczony informatyk od początkującego? - Początkujący uważa, że 1kB to 1000B, a doświadczony jest pewnien, ze 1km to 1024m. - Czym się różni nowa wersja programu od starej? - Tym, że poprawiono w niej stare błędy i zrobiono nowe... - Dlaczego informatycy mylą Haloween z Bożym Narodzeniem? - Bo 25dec = 31oct -Co jest najszybsze w kompie 286 ??? -Wiatraczek. - Ilu programistów M$ trzeba do wymiany żarówki. - Żadnego, Gates ogłosi że standardem jest ciemność. - Czym różni się Win98 od Win95? - Jak sama nazwa wskazuje, robi o trzy błędy na sekundę więcej. Rozmawia dwóch informatyków: - Stary wpadaj do mnie będzie impreza: muzyka, drinki, panienki! - Muzyka ok, drinki ok, a tych panienek ile będzie? - Ze 6 GB "Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem" Czym się różni kobieta informatyk w spódnicy od kobiety informatyka w spodniach? - Czasem dostępu. - A czym się różni kobieta informatyk z obrączką na palcu od kobiety informatyka bez obrączki? - Prawami dostępu.
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Grudnia 2004 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2004 Wraca informatyk do domu i zastaje w łóżku żonę z kochankiem. Spojrzał na nich. W ich oczach dostrzegł coś chytrego i pomyslał - coś jest nie tak!... Podbiegł nerwowo do komputera - i rzeczywiście, zmienili mi hasło !! Wsiada informatyk do taksówki. Taksiarz pyta: - Gdzie jedziemy? - 192.168.4.1 Wiecie, dlaczego Intel nazwał nowy procesor Pentium, a nie 586? - Bo jak na nim dodano 486 + 100 to otrzymano: 585.97377324! Informatyk zabrał swojego syna do ZOO. Stoją przed wybiegiem dla pingwinów. - Popatrz synku, a to są żyjące na dalekim południu, na Antarktydzie, linuksy... Dawno, dawno temu był sobie młody człowiek, który obiecał sobie zostać wielkim pisarzem. Mówił: "Chcę pisać rzeczy, które będzie czytał cały świat, rzeczy, które poruszą ludzi aż do głębi, rzeczy, które będą sprawiały, że będą krzyczeć, płakać,zwijac się z bólu i wściekłosci!" Teraz pracuje on dla Microsoftu pisząc komunikaty o błędach.
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Stycznia 2005 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2005 POWODY DO DUMY POLAKÓW (BO POLACY SĄ NAJLEPSI WE WSZYSTKICH) 1. Jako pierwsza nacja na świecie, opracowaliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej. 2. W zachodniej Europie pojawiają się alkohole z napisem ostrzegawczym: "Dawka śmiertelna 3,5 promila. Nie dotyczy Polaków" 3. Polacy chorzy na raka krtani wymyślili sposób palenia papierosów przez rurkę w tchawicy. 4. Polskiemu złodziejowi na kradzież Renaulta potrzeba 8 sekund, Mazdy 6 sekund, a Toyoty 5 sekund. 5. Waldemar K. z Gdańska strzelał z ostrej amunicji do hałasujących na podwórku dzieci. Mężczyzna tłumaczył się, że krzyk dzieci przeszkadzał mu w oglądaniu "Miodowych lat". 6. Zbigniew Z. z Kowar zdawał na prawo jazdy 44 razy. Pierwszy egzamin miał w 1980 r., a ostatni w sierpniu 2000 r. 7. Szenastoletni Tomasz K. z Kietrza w marcu 1998 r. odbył w kaplicy stosunek seksualny ze zwłokami 70-letniej kobiety. 8. Mieszkaniec Wrocławia w 1995 r. osiągnął medyczny rekord świata - 14,8 promila we krwi. Nasz bohaterski rodak przekroczył trzykrotnie dawkę śmiertelną. 9. Jeden z mieszkańców Katowic chciał zastawić w lombardzie własnego syna. 10. Pewien reprezentant Polski w kulturystyce 500 razy przekroczył medyczną normę testosteronu w organiźmie zdrowego mężczyzny. 11. Co szósty Polak pracuje efektywnie zaledwie 15 minut dziennie. Przez resztę czasu (7 godzin i 45 minut) spożywa posiłki, świętuje imieniny i urodziny, czyta gazety, zajmuje się kosmetyka ciała, gra w gry komuterowe, pali papierosy i przebywa w toalecie. 12. Najstraszym w Polsce maturzystą jest 80-letni Andrzej Masztalerz, który w maju 2000 r. zdał egzamin dojrzałości Zespole Szkół Rolniczych w Kijanach koło Lublina. 13. Miszkaniec jednej z wiosek koło Wschowej przez 4 lata zaspokajał swój popęd seksualny ze zwierzętami. Najczęściej odbywał stosunki seksualne z klaczami. 14. Jedna na 100 Polek przyznaje się, że uderzyła męża. I to wielokrotnie! 15. Miszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego 2 razy uciekał z prosektorium. Mężczyzna, będąc w stanie kompletnego upojenia alkoholowego, nie dawał żadnych oznak życia. Lekarze, nie mogąc wyczuć pulsu, stwierdzali zgon. 16. Anna K. z Piotrkowa Trybunalskiego została skazana na 3 lata więzienia. Przez 10 lat unikała kary, zachodząc w kolejne ciąże. 17. Polscy kieszonkowscy uważani są za najlepszych specjalistów na świecie. 18. Polacy rozpoczynają życie seksualne mając 17,6 roku. Dopóki nie są w stałym związku, kochaja się rocznie 109 razy, potem srednia podnosi się do 153 razy. Przeciętny stosunek seksualny Polaków łącznie z grą wstępną trwa 11,7 minuty. 19. Przez 6 lat sprzedalismy za Odrę przwie 70 milionów ogrodowych krasnali. Oznacza to, że na statystycznego Niemca przypada 1 polski krasnal. 20. W 1998 r. we Wrocławiu wykryto wytwórnię fałszywych studolarówek. amerykańscy specjaliści z Secret Service ocenili, że są to najlepiej podrobione pieniądze na świecie. Zdaniem Amerykanów fałszywe zielone wykonane zostały stranniej niz autentyczne banknoty!
jelen Napisano 2 Stycznia 2005 Napisano 2 Stycznia 2005 pozwolicie ze skomntuje to starym przyslowiem (oczywisciee polskim) POLAK POTRAFI! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cann Napisano 3 Stycznia 2005 Napisano 3 Stycznia 2005 a ja mysle ze w innych krajach tez sie ludzie "najdzwyczajni" znajduja :!: ale fakt tekst robi wrazenie :shock: :shock: :!: :!:
kacu Napisano 6 Stycznia 2005 Napisano 6 Stycznia 2005 A teraz tekscik dla naszego kolegi żaby: ŻABA Warzy żaba smar, pełen smaru gar, z wnętrza gara bucha para, z pieca bucha żar, smar jest w garze, gar na żarze, wrze na żarze smar. :mrgreen:
Żaba Napisano 6 Stycznia 2005 Napisano 6 Stycznia 2005 :lol: :twisted: :mrgreen: Kacu-poeta... :mrgreen:
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Stycznia 2005 Mod Team Napisano 7 Stycznia 2005 normalnie mickiewicz reaktywacja
dziku Napisano 7 Stycznia 2005 Napisano 7 Stycznia 2005 Hehehe znacie moze takie przekleństwo jak ######US DUPUS hehehe moj wujek jak przegrywa w jakas gre ze mna zawsze tak mowi juz nie raz nie moege spadam na ziemie ######US DUPUS :mrgreen: HEHEHEHE
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Stycznia 2005 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2005 sory ze tu ale mam pytanie ktore mnie dreczy do zaby i jak wize kolegi dzika jakim cudem macie wieksze avatary niz te dozwolone w oknie profil :?:
jelen Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 wlasnie przyznac sie bez bicia , bo uzyjemy powazniejszych argumntow (czytaj. poroza widel bejzbola, zdjecia mojego etc)
skrzynia Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 sory ze tu ale mam pytanie ktore mnie dreczy do zaby i jak wize kolegi dzika jakim cudem macie wieksze avatary niz te dozwolone w oknie profil :?: To proste - jak masz grafikę na jakimś serwerku możesz skorzystać w opcji "Link do zewnętrznego zdjęcia" w profilu.
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Stycznia 2005 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2005 próbowałem nie dzialalo mi avatar wcale sie nie zwiekszal :?
skrzynia Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 próbowałem nie dzialalo mi avatar wcale sie nie zwiekszal :? To popatrz na mój :lol: Zrobiłem tak jak opisałem. Jak Ci się nie uda, daj mi avatar na maila, wyślę linka którego wkleisz tam gdzie napisałem.
dziku Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 dokladnie uzylem LINK DO ZEWNETRZNEGO ZDJECIA ale jesli ma byc mniejszy to zmniejsze :mrgreen:
Bizon Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 LINK DO ZEWNETRZNEGO ZDJECIA Kurde o czym wy mówicie :shock:
skrzynia Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 W Twoim profilu, w dziale "Panel kontrolny Avatarów" jest opcja : - "Odnośnik do zewnętrznego Avataru: Wpisz adres Avataru, który chcesz wykorzystać." Jeżeli nie chcesz obciążać forumowego serwerka, i chcesz mieć avatar większy niż 100x100 pikseli skorzystaj z tej opcji. Podajesz tam adres swojego obrazka, np.: www.rower.pl/grafika.jpg. => to będzie Twój avatar. Jeżeli nie masz założonego żadnego serwerka typu 3-5mb, wrzuć mi na maila obrazek, a ja Ci wyślę link, który wkleisz w profilu. Efekt działań widać na moim avtarze
thomash Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 Ale lepiej by było gdyby każdy trzymał się norm - czyli 100x100, a tak to jak są większe akatarki to prawa kolumna się rozszerza i tak brzydko to wyglada
Żaba Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 Ja szukałem "żaby" i znalazłem tylko tą.Co do wielkości , to był w grupie 100x100.Sam się zdziwiłem jak go na forum wkleiłem , bo tam mniejszy był.Podałem jego adres i pojawił się w profilu , a reszta to magia dla mnie. Jak wam to przeszkadza to go usunę.Tylko znajdźcie mi jakąś żabkę sympatyczną.
skrzynia Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 Ale lepiej by było gdyby każdy trzymał się norm - czyli 100x100, a tak to jak są większe akatarki to prawa kolumna się rozszerza i tak brzydko to wyglada Zauważ, że to rozjeżdżanie się forum spowodowane jest (np. u mnie..) opisem sprzętu nie avatarem. Jak go zmienie na 100x100 kolumna będzie taka sama - sprawdzałem wczoraj. @ Żaba - mogę Ci zmniejszyć tego avatara jak chcesz.
skrzynia Napisano 8 Stycznia 2005 Napisano 8 Stycznia 2005 No to on nie jest 100x100.???Zmniejszaj. Sorry :oops: To jest animowany gif, więc ciężko byłoby go zmniejszyć...Swoją drogą nie ma po co: - jak już pisałem, forum się nie "rozjeżdża" od obrazków, więcej miejsca zajmuje chociażby mój opis sprzętu, który nie przekracza limitu znaków, więc problemu nie ma . Zamieszanie tylko zrobiłem.. :?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.