Skocz do zawartości

TEXTY

PIOK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Reklama niemieckiego biura podróży:

Kupujcie wakacje w Polsce , wasz samochód już tam jest. :!:

Pijany mąż do żony , pełen chuci:

-rozkracz się :!:

-kra , kra , kra.

• Mod Team
Napisano

Dwóch podpitych facetów wraca³o noca do domu. Ida, patrza: pociag stoi

> na bocznicy, na koñcu ma cysternê. Podeszli, odkrêcili kran, wahaja -

> spirytus! Opili siê jak baki. Ju¿ mieli odchodziæ, kiedy jeden z nich

> spojrza³ na napis na cysternie: "Paliwo rakietowe".

> - Oj, niedobrze!

> Pomartwili siê i poszli dalej. Nastêpnego dnia jednego z nich budzi telefon.

> Przez trzaski i szum s³yszy kumpla:

> - Jasiu! Halo, Jasiu! To ty?

> - Ja.

> - Jasiu, sra³es dzisiaj?

> - Nie.

> - To nie sraj! Dzwoniê z Tokio!

Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym

samochodem.

Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje.

- To coś z silnikiem - mówi mechanik,

- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik,

- Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.

Jakie sa idealne wymiary kobiety informatyka ?

- 1024 x 768

Gdzie diabeł nie może, tam czas na Microsoft!

Czym różni się doświadczony informatyk od początkującego?

- Początkujący uważa, że 1kB to 1000B, a doświadczony jest

pewnien, ze 1km to 1024m.

- Czym się różni nowa wersja programu od starej?

- Tym, że poprawiono w niej stare błędy i zrobiono nowe...

- Dlaczego informatycy mylą Haloween z Bożym Narodzeniem?

- Bo 25dec = 31oct

-Co jest najszybsze w kompie 286 ???

-Wiatraczek.

- Ilu programistów M$ trzeba do wymiany żarówki.

- Żadnego, Gates ogłosi że standardem jest ciemność.

- Czym różni się Win98 od Win95?

- Jak sama nazwa wskazuje, robi o trzy błędy na sekundę więcej.

Rozmawia dwóch informatyków:

- Stary wpadaj do mnie będzie impreza: muzyka, drinki,

panienki!

- Muzyka ok, drinki ok, a tych panienek ile będzie?

- Ze 6 GB

"Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem"

Czym się różni kobieta informatyk w spódnicy od kobiety

informatyka w spodniach?

- Czasem dostępu.

- A czym się różni kobieta informatyk z obrączką na palcu od

kobiety informatyka bez obrączki?

- Prawami dostępu.

• Mod Team
Napisano

Wraca informatyk do domu i zastaje w łóżku żonę z

kochankiem.

Spojrzał na nich. W ich oczach dostrzegł coś chytrego i

pomyslał - coś jest nie tak!... Podbiegł nerwowo do komputera -

i rzeczywiście, zmienili mi hasło !!

Wsiada informatyk do taksówki. Taksiarz pyta:

- Gdzie jedziemy?

- 192.168.4.1

Wiecie, dlaczego Intel nazwał nowy procesor Pentium, a nie

586?

- Bo jak na nim dodano 486 + 100 to otrzymano: 585.97377324!

Informatyk zabrał swojego syna do ZOO. Stoją przed wybiegiem

dla pingwinów.

- Popatrz synku, a to są żyjące na dalekim południu, na

Antarktydzie, linuksy...

Dawno, dawno temu był sobie młody człowiek, który obiecał

sobie zostać wielkim pisarzem. Mówił:

"Chcę pisać rzeczy, które będzie czytał cały świat, rzeczy,

które poruszą ludzi aż do głębi, rzeczy, które będą

sprawiały,

że będą krzyczeć, płakać,zwijac się z bólu i

wściekłosci!"

Teraz pracuje on dla Microsoftu pisząc komunikaty o błędach.

• Mod Team
Napisano

POWODY DO DUMY POLAKÓW (BO POLACY SĄ NAJLEPSI WE WSZYSTKICH) :D

1. Jako pierwsza nacja na świecie, opracowaliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej.

2. W zachodniej Europie pojawiają się alkohole z napisem ostrzegawczym: "Dawka śmiertelna 3,5 promila. Nie dotyczy Polaków"

3. Polacy chorzy na raka krtani wymyślili sposób palenia papierosów przez rurkę w tchawicy.

4. Polskiemu złodziejowi na kradzież Renaulta potrzeba 8 sekund, Mazdy 6 sekund, a Toyoty 5 sekund.

5. Waldemar K. z Gdańska strzelał z ostrej amunicji do hałasujących na podwórku dzieci. Mężczyzna tłumaczył się, że krzyk dzieci przeszkadzał mu w oglądaniu "Miodowych lat".

6. Zbigniew Z. z Kowar zdawał na prawo jazdy 44 razy. Pierwszy egzamin miał w 1980 r., a ostatni w sierpniu 2000 r.

7. Szenastoletni Tomasz K. z Kietrza w marcu 1998 r. odbył w kaplicy stosunek seksualny ze zwłokami 70-letniej kobiety.

8. Mieszkaniec Wrocławia w 1995 r. osiągnął medyczny rekord świata - 14,8 promila we krwi. Nasz bohaterski rodak przekroczył trzykrotnie dawkę śmiertelną.

9. Jeden z mieszkańców Katowic chciał zastawić w lombardzie własnego syna.

10. Pewien reprezentant Polski w kulturystyce 500 razy przekroczył medyczną normę testosteronu w organiźmie zdrowego mężczyzny.

11. Co szósty Polak pracuje efektywnie zaledwie 15 minut dziennie. Przez resztę czasu (7 godzin i 45 minut) spożywa posiłki, świętuje imieniny i urodziny, czyta gazety, zajmuje się kosmetyka ciała, gra w gry komuterowe, pali papierosy i przebywa w toalecie.

12. Najstraszym w Polsce maturzystą jest 80-letni Andrzej Masztalerz, który w maju 2000 r. zdał egzamin dojrzałości Zespole Szkół Rolniczych w Kijanach koło Lublina.

13. Miszkaniec jednej z wiosek koło Wschowej przez 4 lata zaspokajał swój popęd seksualny ze zwierzętami. Najczęściej odbywał stosunki seksualne z klaczami.

14. Jedna na 100 Polek przyznaje się, że uderzyła męża. I to wielokrotnie!

15. Miszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego 2 razy uciekał z prosektorium. Mężczyzna, będąc w stanie kompletnego upojenia alkoholowego, nie dawał żadnych oznak życia. Lekarze, nie mogąc wyczuć pulsu, stwierdzali zgon.

16. Anna K. z Piotrkowa Trybunalskiego została skazana na 3 lata więzienia. Przez 10 lat unikała kary, zachodząc w kolejne ciąże.

17. Polscy kieszonkowscy uważani są za najlepszych specjalistów na świecie.

18. Polacy rozpoczynają życie seksualne mając 17,6 roku. Dopóki nie są w stałym związku, kochaja się rocznie 109 razy, potem srednia podnosi się do 153 razy. Przeciętny stosunek seksualny Polaków łącznie z grą wstępną trwa 11,7 minuty.

19. Przez 6 lat sprzedalismy za Odrę przwie 70 milionów ogrodowych krasnali. Oznacza to, że na statystycznego Niemca przypada 1 polski krasnal.

20. W 1998 r. we Wrocławiu wykryto wytwórnię fałszywych studolarówek. amerykańscy specjaliści z Secret Service ocenili, że są to najlepiej podrobione pieniądze na świecie. Zdaniem Amerykanów fałszywe zielone wykonane zostały stranniej niz autentyczne banknoty!

Napisano
:D a ja mysle ze w innych krajach tez sie ludzie "najdzwyczajni" znajduja :!: ale fakt tekst robi wrazenie :shock: :shock: :!: :!:
Napisano

A teraz tekscik dla naszego kolegi żaby:

ŻABA

Warzy żaba smar, pełen smaru gar, z wnętrza gara bucha para, z pieca

bucha żar, smar jest w garze, gar na żarze, wrze na żarze smar.

:mrgreen:

Napisano

Hehehe znacie moze takie przekleństwo jak ######US DUPUS hehehe moj wujek jak przegrywa w jakas gre ze mna zawsze tak mowi juz nie raz nie moege spadam na ziemie

######US DUPUS :mrgreen: HEHEHEHE

Napisano

wlasnie

przyznac sie bez bicia , bo uzyjemy powazniejszych argumntow (czytaj. poroza widel bejzbola, zdjecia mojego etc)

Napisano
sory ze tu ale mam pytanie ktore mnie dreczy do zaby i jak wize kolegi dzika jakim cudem macie wieksze avatary niz te dozwolone w oknie profil :?:

To proste - jak masz grafikę na jakimś serwerku możesz skorzystać w opcji "Link do zewnętrznego zdjęcia" w profilu.

Napisano
próbowałem nie dzialalo mi avatar wcale sie nie zwiekszal :?

To popatrz na mój :lol:

Zrobiłem tak jak opisałem. Jak Ci się nie uda, daj mi avatar na maila, wyślę linka którego wkleisz tam gdzie napisałem.

Napisano

W Twoim profilu, w dziale "Panel kontrolny Avatarów" jest opcja :

- "Odnośnik do zewnętrznego Avataru:

Wpisz adres Avataru, który chcesz wykorzystać."

Jeżeli nie chcesz obciążać forumowego serwerka, i chcesz mieć avatar większy niż 100x100 pikseli skorzystaj z tej opcji. Podajesz tam adres swojego obrazka, np.:

www.rower.pl/grafika.jpg. => to będzie Twój avatar. Jeżeli nie masz założonego żadnego serwerka typu 3-5mb, wrzuć mi na maila obrazek, a ja Ci wyślę link, który wkleisz w profilu.

Efekt działań widać na moim avtarze :)

Napisano

Ale lepiej by było gdyby każdy trzymał się norm - czyli 100x100, a tak to jak są większe akatarki to prawa kolumna się rozszerza i tak brzydko to wyglada :)

Napisano

Ja szukałem "żaby" i znalazłem tylko tą.Co do wielkości , to był w grupie 100x100.Sam się zdziwiłem jak go na forum wkleiłem , bo tam mniejszy był.Podałem jego adres i pojawił się w profilu , a reszta to magia dla mnie. :) Jak wam to przeszkadza to go usunę.Tylko znajdźcie mi jakąś żabkę sympatyczną. :)

Napisano
Ale lepiej by było gdyby każdy trzymał się norm - czyli 100x100, a tak to jak są większe akatarki to prawa kolumna się rozszerza i tak brzydko to wyglada  :)

Zauważ, że to rozjeżdżanie się forum spowodowane jest (np. u mnie..) opisem sprzętu nie avatarem. Jak go zmienie na 100x100 kolumna będzie taka sama - sprawdzałem wczoraj.

@ Żaba - mogę Ci zmniejszyć tego avatara jak chcesz.

Napisano
No to on nie jest 100x100.???Zmniejszaj.

Sorry :oops: To jest animowany gif, więc ciężko byłoby go zmniejszyć...Swoją drogą nie ma po co:

- jak już pisałem, forum się nie "rozjeżdża" od obrazków, więcej miejsca zajmuje chociażby mój opis sprzętu, który nie przekracza limitu znaków, więc problemu nie ma :) .

Zamieszanie tylko zrobiłem.. :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...