Skocz do zawartości

TEXTY

PIOK

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Dentysta schyla się właśnie nad pacjentem i ma zamiar rozpocząćborowanie,gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie: - Czy mi się totylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moich jądrach? Pacjent spokojnymgłosem: - To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to,żebyśmy sobie ból zadawali... Prawda Panie Doktorze?

Napisano

Kowali jedzie na wakacje na palże nuddystów na Jamajce. Postanoił sobie zrobić tatuaż w jakims orginalnym miejscu. Przeglada kataloigi i nic mu niepasuje ale wreście sie zdecydował na napis Willi na swoim członku.

Już na wakacjech kompie sie w morzu i niego wzchodzac zalwarzyl ye mu sie interes zkurczyl i z napisu Willi bylo widac tzlko W. W oddali widyi muryzna ktory tagye na swoim interesie ma literke W. Podchodzi do niego i pyta

-Tez masz Willi napisane

- Nie. Welcom everbody to the sunny beach of Jamazka 8)

Napisano

Gdzieć o tym czytałem jak zapisać filmik flash na dysku ale musze poszukać. Jak znajde to dam znać .

[EDIT] Już ściągnołem sobie to na dysk, http://www.chocimska.net/~doman/granda.swf kliknij prawym na ten link i wybierz "zapisz element docelowy jako...", jeżeli nie masz flasha na kompie to musisz w przypadku winXP kliknac prawym na pliku, otwórz za pomocą i internet expolorer.

Napisano

Niektóre się zapisują w tempach, mój sposób: oglądam cośtam daje opcje szukaj w win start i wpisuje jeden wyraz z nazwy tego filmika. Czasem znajdzie, czasem nie :) późniwej kopiuje plik na pulpit i daje gdzie chce. Aha w opcjach wyszukiwania trzeba ustawić wyszukiwanie plików ukrytych :D

• Mod Team
Napisano

Hheheh no niezle się tam dzieje heheheh

Mysliwy poszedl na polowanie i zobaczyl zajaca. Podszedl na 50 metrow,

przymierzyl, strzelil. Dym sie rozwial, zajac dalej siedzi. Podszedl na 20

metrow - to samo. Vqrvil sie, przylozyl zajacowi lufe do glowy, strzelil... Dym

sie rozwial, zajac wstaje, otrzepuje sie i mowi:

- Poje**** Cie??!!

worddlakobiety2da.jpg

Napisano

Olać to!! Zajmijmy sie swoim forum!!B)

Po plaży nudystów spaceruje matka z synkiem. W pewnej chwili synek pyta:

- Mamusiu, dlaczego jeden pan ma większego, a drugi mniejszego ptaszka?

- Dlatego Jasiu, że jeden jest biedny, a drugi bogaty.

Jasio przytakuje ze zrozumieniem, a po chwili woła:

- Popatrz mamusiu! Tamten pan właśnie się bogaci!

Teraz z innej beki czyli niezła beka na czasie:

Jeszcze przed wojną w Iraku. Na biurku Saddama H. odzywa się telefon.

- Słucham - mówi Saddam.

- Saddam? - odzywa się bełkotliwy głos z silnym akcentem - Słuchaj jestem Paddy, czyli rozumiesz, Irlandczyk. Strasznie mnie w######iasz i dlatego wypowiadam ci wojnę.

- Tak? - zamyślił się Saddam - a ile ty masz żołnierzy?

- Nooo... jestem ja, mój szwagier i nasi koledzy od rzutek z pubu - w sumie osiem osób!

- Ale ja mam 1 600 tys. wojska!

- Tak? To ja jeszcze zadzwonię, tylko się naradzę.

Za tydzień na biurku Saddama znów dzwoni telefon:

- Saddam? Znowu mówi Paddy, pamiętasz? Ja w sprawie tej wojny, cośmy ci wypowiedzieli. Poczyniliśmy pewne przygotowania i mamy sprzęt.

- Tak? A jaki można wiedzieć?

- Kosiarkę do trawy, traktor ogrodowy i dwa kije do bejsbola!

- No... ale ja mam 20 tys. czołgów i 30 tys. transporterów opancerzonych, a od ostatniej naszej rozmowy zmobilizowałem dodatkowe pół miliona żołnierzy.

- To wiesz co? Ja jeszcze muszę parę rzeczy sprawdzić i ci oddzwonię.

Za kolejny tydzień Paddy dzwoni znów:

- Saddam? Wiesz ja jeszcze raz w sprawie tej wojny, cośmy ci ją wypowiedzieli. Wiesz co, zapomnij o tym.

- O! A cóż to skłoniło cię do zmiany decyzji?

- Bo wiesz, poczytaliśmy ze szwagrem konwencję genewską i doszliśmy do wniosku, że za c***a nie wyżywimy dwóch milionów jeńców!!

:lol: :mrgreen: :twisted:

Napisano

DaRochee:

Po plaży nudystów spaceruje matka z synkiem. W pewnej chwili synek pyta:  

- Mamusiu, dlaczego jeden pan ma większego, a drugi mniejszego ptaszka?  

- Dlatego Jasiu, że jeden jest biedny, a drugi bogaty.  

Jasio przytakuje ze zrozumieniem, a po chwili woła:  

- Popatrz mamusiu! Tamten pan właśnie się bogaci!

Jasiu mówi do mamy pokazujac palcem na pana wychodzącego z wody: Mamo ten pan właśnie sie spłókał 8)

• Mod Team
Napisano

Dziadek chciał iść z babcia do łóżka ale babcia nie ma ochoty wiec dziadek mówi:

- Babcia chodź ze mną do łóżka dostaniesz stówę.

Babcia się zastanawiała chwile ale w końcu się zgodziła.... po skończonym seksie dziadek wstaje ubiera się i daje babci stówę. Babcia zapala światło i mówi:

- Dziadek, ale to jest stara stówa !

- STARA nic nie wyszło , STARA STÓWA - odpowiada dziadek.

B) :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Napisano

Dziadkowie chcą się zabawić jak za dawnych lat. Babcia poszła do lekarza i poprosiła o jakies tabletki zeby im było tak jak kiedyś. Lekarz dał niebieska pigułkie dla dziadka a czerwona dla babci. Babcia jak to babcia pomyliła pigułki i zjadła niebieską a dziadkowi wcisneła czerwoną. Po tygodniu przychodzi z pretensjami do lekarza i mówi:

-Panie doktorze co pan nam dał? Ja zajadłąm pigułke i zesztywniałam na 3 dni a dziadkowi to sie rany z wojny potwierały 8)

Napisano

Na pracowniczy bal maskowy przyszli:

- sekretarka w masce kota,

- księgowa w masce królika,

- dyrektor w masce lwa,

- informatyk w masce 255.255.255.0.

Synek Billa Gatesa pyta ojca:

- Tato, chciałbym w końcu zasmakować seksu, ale nie wiem jak zaproponować to kobiecie...

- Musisz, synu, kupić jej wielki bukiet pięknych róż, zaprosić ją do wykwintnej restauracji na dobrą kolację i markowe wino, później zabrać ją ekskluzywnym samochodem do drogiego hotelu...

W tym momencie wtrąciła się córka:

- Tatusiu, a co z romantycznym spacerem nad brzegiem jeziora, zbieraniem polnych kwiatów w świetle księżyca, szeptaniem czułych słówek?

- To wszystko wymyślili linuksiarze, córeczko, żeby pod*pczyć za darmo... :mrgreen:

Jechała kobieta po górach i zepsuł jej się samochód. Patrzy, idzie drogą dwóch górali. Poprosiła ich o pomoc. Tak się złożyło, że jeden z nich był mechanikiem, więc szybko naprawili saochód. Kobieta się ich pyta"

- Panowie to ile się należy za przysługę.

- A przysługa za przysługę, to my w naturze byśmy chcieli.

Kobieta się zastanowiła i postanowiła się zgodzić.

-Panowie, ale załóżcie to na ptaszki, żebym nie miała dzieci- powiedziała pokazując prezerwatywy.

I stała się rzecz.

Spotykają się Ci sami górale 2 tygodnie później w sklepie i jeden się pyta drugiego:

-Te zależy Ci żeby ona dzieci nie miała?

-Nie zależy!- odpowiada drugi

-To może te gumeczki już zdejmniemy :mrgreen:

Pani przedszkolanka pomaga małemu Jasiowi założyć wysokie, zimowe botki. Szarpią się, męczą, ciągną...

Jest! Weszły! Spoceni siedzą na podłodze a Jasio mówi:

- Ale założyliśmy buciki odwrotnie...

Pani patrzy: faktycznie, lewy na prawy. No to je ściągają, mordują się, sapią...

Ufff, zeszły.

Wciągają je znowu, sapią, ciągną, nie chcą wejść...

Ufff, weszły.

Pani siedzi, dyszy a Jasio mówi:

- Ale to nie moje buciki...

Pani ugryzła się w język, znów się szarpią z butami...

Zeszły.

Na to Jasio:

- To buciki mojego brata, i mama kazała mi je nosić...

Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż się przestaną trząść, przełknęła ślinę i znów pomaga wciągać buty. Tarmoszą się, wciągają, silą się...

Weszły.

- No dobrze - mówi pani - a gdzie są twoje rękawiczki?

- Schowałem w bucikach żeby nie zgubić! :lol: :lol:

Napisano
nie powino się śmiać z ludzi ale

..ale jasinek poprostu wymiata :lol: :lol: :lol:

PS. Czy ktoś z Was chodzi tak ubrany na spacer :?: :lol: :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...