abdesign Napisano 3 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Taka nietypowa prośba, pytanie... Potrzebuję zdobyć dwa kawałki klamotki Shimano: - Y02L98070 (maskownica dolna mechanizmu) - Y02L98080, (obejma mocująca klamkę) myślę że będzie pasować wieeeeeele innych jak choćby Y00E98050. Jak wiadomo Shimano nie sprzedaje końcowym użytkownikom tego typu elementów. Ma ktoś jakiś pomysł? Może jakiś kolega pracuje w warszawskim serwisie i ma dostęp? Pozdrawiam Artur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Moje gugle mówi mi, że tutaj powinny być: https://bicikli.de Może Twój gugiel zgodzi się z moim ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Mniej więcej to samo starał się mi podpowiedzieć ... utrzymałeś mnie w przekonaniu, że u nas nie ma po co szukać tego typu elementów. A 8 ojro shippu za plastik warty 2-3 chyba jednak nie dam. Ale oczywiście dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axl Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 jeśli chodzi o obejmy mocujące to podskocz do najbliższego dużego serwisu, tego dużo się wala po kątach bo często przy wymianie klamki zostaje ja mam takich z pół wiadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.