TheJW Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mamy rower, czas na buty. Wpadły mi w oko dość sensowne Shimano ME400 - https://bike.shimano.com/pl-PL/product/apparel-accessories/shimano-series-lsg-2019/SH-ME400 WOMEN.html Piszą o nich jednak, że to buty enduro. Poza "agresywną" podeszwą różnią się czymś od "zwykłych" butów MTB? Poza tym nie znalazłem nic ciekawego, ale pewnie jak zwykle szukam nie tam, gdzie potrzeba. Może coś zaproponujecie? Budżet do 400 zł. Żadnego różu, turkusu i innych takich, bo dostanę nimi przez łeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mam takie (tylko męskie OFC). Normalne, uniwersalne buty MTB, bliżej im wyglądem do modeli XC niż trampkowatych MT/AM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 To są bardzo fajne, porządne buty. Jeżeli są dla dziewczyny wygodne to brać, a sądze, że mogą być wygodne bo kobiety mają wąskie stopy z reguły, a takie są buty Shimano. Nie wiem czemu Japończycy piszą o nich Enduro, dla mnie to uniwersalne buty do XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.