porywacz_zwlok Napisano 28 Października 2019 Napisano 28 Października 2019 Witajcie. Od pewnego czasu staram się wypromować wśród poznańskich cyklistów kierunek północno wschodni na wycieczki. Problemem jest, brak konkretnej drogi w stronę Puszczy Zielonki, ale może moje filmy kogoś do zwiedzania lasu przekonają. Może to nie ta kategoria, a jeśli popełniłem błąd to przepraszam. tutaj ostatni film: Puszcza Zielonka - Tajemniczy Słup czyli Światowid a tutaj cała playlista, jeśli to kogoś interesuje: Puszcza Zielonka
szy Napisano 28 Października 2019 Napisano 28 Października 2019 Fajne! Powodzenia i wytrwałości! Szy.
kemot1974 Napisano 28 Października 2019 Napisano 28 Października 2019 Całkiem fajny dojazd do Puszczy Zielonka mamy z okolic jeziora Malta przez Antoninek , Zieliniec, obok jeziora w Swarzędzu, alternatyw jest kilka. Inna ciekawa trasa ( raczej pod MTB) wzdłuż Warty wjeżdżamy w okolicach Karolina i wyjeżdżamy w Bolechowie Pozdrawiam
porywacz_zwlok Napisano 28 Października 2019 Autor Napisano 28 Października 2019 Teraz, kemot1974 napisał: Całkiem fajny dojazd do Puszczy Zielonka mamy z okolic jeziora Malta przez Antoninek , Zieliniec, obok jeziora w Swarzędzu, alternatyw jest kilka. Inna ciekawa trasa ( raczej pod MTB) wzdłuż Warty wjeżdżamy w okolicach Karolina i wyjeżdżamy w Bolechowie Pozdrawiam Po stronie zachodniej od ulicy Bożywoja do Biedruska jest trakt dla MTB czy graveli.
porywacz_zwlok Napisano 18 Listopada 2019 Autor Napisano 18 Listopada 2019 jakby co to wrzuciłem nowy film: https://www.forumrowerowe.org/videos/view-1122-puszcza-zielonka-%C5%BAr%C3%B3dlisko-trojanki/
100lar3k Napisano 10 Kwietnia 2020 Napisano 10 Kwietnia 2020 Spoko Inicjatywa. Sam byłem kilka razy w Zielonce. I w tym roku chciałem tam pojechać samochodem, żeby mieć więcej siły na zwiedzanie samej puszczy. Bo rowerem mam 50km do Zielonki i jeszcze trzeba zostawić siły na powrót. Miejscówka jest fantastyczna. Całkiem fajne szlaki są w zielonce.
porywacz_zwlok Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Napisano 11 Kwietnia 2020 Cały las jest fantastyczny. oczywiście zapraszam. Puszcza Zielonka - Jezioro Miejskie (Okoniec)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.