mastafu99 Napisano 23 Października 2019 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Cześć, Ktoś zna miejsce, gdzie można kupić klocki do xtków 8020, te z radiatorami, w sensownej cenie ? Drugie pytanie, to czy ktoś z Was jeździ też na nich i miał już akcje z miekką klamką na zjeździe? Mi przydarzyło się to pierwszy raz na trasach enduro, było już zimno, rower wjeżdżał na haku na Skrzyczne i podczas zjazdu hamulec przedni prawie zniknął. Nie było to miłe doznanie. Po kilku dniach w piwnicy, wrócił do normy. Ktoś ma pomysł co to było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Października 2019 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 8 godzin temu, mastafu99 napisał: Po kilku dniach w piwnicy, wrócił do normy. Ktoś ma pomysł co to było ? chm może być że układ jest zapowietrzony i gdzieś w układzie masz odrobinę powietrza. Jak będzie w klamce to wszystko wraca do normy. Układ do przelania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2019 8 godzin temu, mastafu99 napisał: było już zimno to znaczy jaka temperatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastafu99 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 #woojj, też tak myślę, tak zrobię. #michuuu, 10C podczas wjazdu na górną sekcję HipHopa Air plus wiatr, który dodatkowo wychładzał. Czy ja dobrze rozumiem, że można używać klocki z Zee ? Piszą że można jako opcja użyć ... https://bike.shimano.com/pl-PL/product/component/deorext-m8000/BR-M8020.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2019 4 godziny temu, mastafu99 napisał: 10C podczas wjazdu na górną sekcję HipHopa Air plus wiatr, który dodatkowo wychładzał. To nie problem. Bywało, że przy minusie shimanowskie się poddawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi