Robman Napisano 21 Października 2019 Napisano 21 Października 2019 Cześć, niedawno kupiłem nieużywaną ramę rowerową od osoby, która zrezygnowała z planów własnoręcznego składania jednośladu. Zależałoby mi na poznaniu pochodzenia zakupionej ramy, czułbym się "pewniej" mając wiedzę, że nie jeżdżę na jakimś "noname". Czy byłaby możliwość zidentyfikowania producenta ramy po numerze seryjnym ? Nr ramy to C20305045. Skontaktowałem się na chybił trafił z BIKE MIELEC, ale oni odpowiedzieli, że to nie ich produkcja. Macie może jakieś pomysły jak rozwiązać tą zagwozdkę ? Z góry dzięki za pomoc.
Robman Napisano 21 Października 2019 Autor Napisano 21 Października 2019 rama: rama na koła 26"; przewidziana na de facto rower zabytek, ale może przeżyje drugą młodość ....
radziuGD Napisano 21 Października 2019 Napisano 21 Października 2019 Podobna do tej meridy Zobacz ofertę: Merida MTB XC Series 61cm 24'' MATTS TFS 100 rower https://allegro.pl/oferta/merida-mtb-xc-series-61cm-24-matts-tfs-100-rower-8266727136?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.