chudzinki Napisano 21 Października 2019 Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Potrzebuję informacji od osób, które "ujeżdżały" oba modele, bo różnice techniczne już znam. Czy warto dopłacać do eSki? Nie jestem zawodowcem, ale roweru używam w terenach dość, jak na crossa, ekstremalnych . Waga 80 kg. PS. Dlaczego w temacie nie mogę wpisać wielkich liter "E" i "S"?? Próbowałem nawet kopiowania i zawsze mi zmienia na małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 22 Października 2019 Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Różnicą głównie jest tłumik gdzie wersja E ma nierozbieralny a S ma rozbieralny - serwisowalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Po długiej korespondencji z @ACTIVIA zdecydowałem się jednak na Raidona . Podpowiedzcie tylko - wymieniać przy okazji stery? 5500 km zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Jeśli masz fundusze na to, to zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 A czy w Neco H-148M jest w zestawie gwiazdka? Pytam, bo różnie piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Kupując obojetnie jaki zestaw sterów to powinna być gwiazdka w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 A przy niektórych aukcjach jest napisane, że brak w zestawie. @ACTIVIA, spójrz proszę na maila odnośnie pompek, bo może bym jeszcze domówił. I temat w zasadzie można zamknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Witam. Żadnego maila od ciebie nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Raidon przetestowany tylko żałuję, że tak późną porą roku zdecydowałem się na wymianę . Dziękuję @ACTIVIA za pomoc, a w szczególności za podesłanie wymiarów, bo popełniłbym wielki błąd kupując NRX... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamazz Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Sam się zastanawiam nad Raidonem do crossa na koła 28 cali. Czy moglibyście się podzielić informacją o wielkości amorka, który został wybrany (27,5 czy 29)? Jaki skok wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 29 cali, bo mam duże oponki włożone. Skok 80 mm, ale myślę, że 100 mm też by podszedł spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamazz Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 No właśnie jak patrzyłem na stronie Suntoura to też mi wychodziło 29 cali. Dzięki za info. Nad skokiem jeszcze pomyślę. Można go zmienić w każdej chwili czy to bardziej skomplikowana operacja w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 1 godzinę temu, kamazz napisał: No właśnie jak patrzyłem na stronie Suntoura to też mi wychodziło 29 cali. Dzięki za info. Nad skokiem jeszcze pomyślę. Można go zmienić w każdej chwili czy to bardziej skomplikowana operacja w tym modelu? Skok łatwo zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi