Shors7ky Napisano 21 Października 2019 Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Heja, mam dylemat nad kupnem roweru. Mam w planach kupić rower taki jak poniżej opisze za 2000zl chętnie posłucham rad czy warto z góry dziękuje Kiera enda Amor boxer 180 turn Kola 26 Rama cone Hamulce aviva Siodlo kross Przezutka nie wiem Mostek wake obrecze dartmoor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 24 Października 2019 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Co tu się stało? To tak jeździ? Ogółem wygląda na jakiś składak z dziwnych części – hamulce "aviva"? może ktoś zna, ja nie; rama "cone" – też nie wiem o co chodzi, chyba o firmę "kona"? Poza tym koła 26 cali to już standard przestarzały w każdym segmencie. Za 2 tysiące to na pewno nie jest dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi