greg08 Napisano 20 Października 2019 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Witam społeczność, zakupiłem w/w trenażer. Jako pierwsze podłączyłem go z garminem 735 i ok, pokazywał moc, po jakmś czasie zegarek wykrył jeszcze prędkość i kadencję. Chciałem połączyć też Turno z Androidem na LG g6 i to już mamy zonk. Ze starszym tabletem samsunga też nic. "misuro odrzucił próbę połączenia..." do tej pory próbowałem: wyłączyłem czujniki na zegarku bo misuro jednocześnie ANT i BT używać nie może. Wyciągnąłem baterie w celu "resetu" czujnika, następnie jako pierwsze chciałem wykonać połączenie BT. Zero efektu. Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Października 2019 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Starasz sie laczyc z czujnikiem bezposrednio z poziomu urzadzenia (tablet, telefon)? Jak tak, to sprobuj poprzez jakas aplikacje, np my e-training, Zwift, TrainerRoad itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg08 Napisano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Problem rozwiązany. Był nim chyba cały czas włączony BT. Odinstalowałem my e trainer, wyłączyłem BT potem znów instalacja appki i pozwolenie jej żeby sama włączyła BT. Mimo wszystko dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.