1938 Napisano 19 Października 2019 Napisano 19 Października 2019 Witam. Poszukuję opony a'la stary Smart Sam, ale z białą obwódką jak na zdjęciu: Spoiler Bieżnik typu stary smart sam. W tym rowerze oryginalna opona to prawdopodobnie Vee Rubber VRB350. Spoiler Rower jest oficjalnie sprzedany, choć do momentu odbioru przez kupującego (pewnie w przyszłym roku) z niego korzystam. Ostatnio oddałem rower do serwisu i bez pytania zmieniono jedną oponę na inną, bo stara była podziurawiona (sądzę, że służyłaby jeszcze długo, choć kapcie łapałem średnio raz na miesiąc). Towar musi być zgodny z umową, tak więc szukam podobnej opony (biała obwódka + podobny bieżnik). Rozmiar: 27.5" x 2.1" Czy idzie gdzieś dostać taką oponę?
derlis Napisano 19 Października 2019 Napisano 19 Października 2019 Jak to "prawdopodobnie"? Nie ma napisane co to za opona? Zresztą na Twoim miejscu i tak szedłbym od razu w wymianę kompletu, zamiast jednej opony. Różnicę tak czy owak byłoby widać, nawet jeśli znikomą, a w znalezienie opony 1:1 wątpię. Podobne są chociażby komplety właśnie od Schwalbe: Rapid Rob lub Racing Ralph, ale nie wiem jak z dostępnością rozmiarów. W ostateczności pędem do serwisu, może się jeszcze gdzieś cudem uchowała tamta...
cervandes Napisano 19 Października 2019 Napisano 19 Października 2019 https://allegro.pl/oferta/opona-27-5-x-2-10-rubena-v-85-ocelot-czarno-biala-7636544247
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.