RevoAkaAn Napisano 18 Października 2019 Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Siema Mam 13 lat i problem dotyczący roweru kross hexagon x2 2016 od kilku miesięcy prubuje robić trkicki oraz skakać z różnych schodków jedyne co mi przeszkadza to kształt ramy oraz waga roweru waży on około 15 kg więc mam pytanie czy w tym rowerze da radę wymienić ramę jestem mało obeznany w tym temacie więc się pytam chciałem z tego roweru zrobić MTB stunt jeżeli była by taka opcja odchudzania roweru albo wymiany ramy to napiszcie mi czy się da myślałem o ramie dartmoora albo ns do max 900 zł w raz z jakimiś rzeczami potrzebnymi które warto lub trzeba wymienić. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RevoAkaAn Napisano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2019 (edytowane) NIEAKTUALNE 55 minut temu, RevoAkaAn napisał: ...... Edytowane 18 Października 2019 przez RevoAkaAn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi