Shors7ky Napisano 15 Października 2019 Napisano 15 Października 2019 Witam jestem tutaj nowy i mam nadzieje ze zostanę na dłużej mam pytanko czy na pierwszy raz taki set starczy: Rama B'twin (Niestety nie wiem jaki dokładnie model) - Kierownica Bop components 780mm - Amortyzator Sr suntour XCR LO skok 100mm - Rączki (Niestety nie wiem) - Pedały platformowe - Opony Schwalbe Crazy Bob - Mostek Dartmoor Fury V.3 - Hamulec V-Brake Shimano rama jest M a koła 26 cena to 500zł I drugie małe pytanko czy na wzrost 190cm rower będzie dobry? Z góry dziękuje Cytuj
polmaj Napisano 15 Października 2019 Napisano 15 Października 2019 Z rowerem jest jak z ubraniami , czy nosisz rozmiar M Cytuj
Shors7ky Napisano 16 Października 2019 Autor Napisano 16 Października 2019 O to super sposób, a jak sadzisz z cena? Warto na początek? Cytuj
KSikorski Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Ten rower jest dla Ciebie dwa rozmiary za mały. Cena uczciwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi