saphrii Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Witajcie, Poszukuję dostępnych na rodzimym rynku błotników do roweru z kołami 27+ (mid-fat) 27,5x2,8". Koła te są niewiele mniejsze na wysokości jak 29x2,4", więc wśród 29-ek też szukam. Założenie - mają być pełne (długie), a tylny błotnik schodził aż do mufy suportu chroniąc ją i przerzutkę przed błotem. Rozwiązanie znalezione, dostępne i mało mnie zadowalające to SKS Blumels 75 U - nie spełnia powyższej kwestii co do ochrony suportu i jest... paskudnie kanciasty Wynalazłem stronę: https://www.cyclingabout.com/list-fat-bike-fenders-mudguards-wide-tires/ na której w oko wpadły mi Wald Baloon 962 jak na zdjęciu poniżej. Szukam czegoś podobnego, najchętniej z tworzywa, od biedy metalowe. Jakieś odpowiedniki? Ślęczę nad allegro i nic nie widzę, prześledziłem strony z cruiserami, ale tam same 26"... Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphrii Napisano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Errata: z w/w strony chodzi o Honjo H95 lub bliźniaka Sim Works Flat 65. Wspomniany Wald Baloon 962 jest na 26". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.