Eremita Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Witam. Ma ktoś taką kurtkę z decatlona MTB ST 500 MĘSKA ROCKRIDER. Warta swej ceny? Czy polecacie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker_xc Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Mam jeżdżę do -10 ale zakładam jeszcze koszulkę termiczną długi rękaw z decatlon za około 50 PLN i polar też z decatlon z tych najcieńszych. Przy temperaturach jesiennych tak około 10st tylko termiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 16 Października 2019 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Też mam tą kurtkę i zakup jej uważam za udany. Do 0-5'C pod kurtkę spokojnie wystarcza terma na długi rękaw i ewentualnie na to koszulka na krótki rękaw. Poniżej 0'C jako drugą warstwę zakładam bluzę na długi rękaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker_xc Napisano 16 Października 2019 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 (edytowane) to mój zestaw: https://www.decathlon.pl/podkoszulka-dugi-rkaw-500-id_8369383.html https://www.decathlon.pl/polar-mh100-mski-id_8492975.html https://www.decathlon.pl/kurtka-st-500-id_8405433.html Edytowane 16 Października 2019 przez biker_xc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eremita Napisano 16 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2019 A wentylacja jest wystarczająca? Ja do tej pory jeździłem w kurtce z lidla i o ile było mi w niej ciepło, to problemem jest to że ze jak ja ściągam od spodu jest mokra, wypacam się w niej jak na sałnie ;/ Taki cienki polar to dobry pomysł przy okazji zakupu kurtki też go wezmę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker_xc Napisano 16 Października 2019 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Ta kurtka to nie plandeka, więc jest naprawdę dobra. Ona nie jest wiatroszczelna. Też jeździłem wcześniej w kurtce z Lidla typu plandeka i też wszystko było mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eremita Napisano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Mam i ja. Pojechałem przejrzałem co tam jeszcze mają i kupiłem Wydaje mi mi się że jest najlepszą opcją nie jest taka obcisla jak niektóre do jazdy na codzień super, dobrze zakrywa plecy. Szkoda tylko że w tyle nie ma kieszeni. Dzięki z pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 17.10.2019 o 22:25, Eremita napisał: Mam i ja... Hejka Jak Ci się sprawuje kurtka? Jakieś zastrzeżenia? Zbiera się wilgoć w rękawach po dłuższym intensywnym treningu? Edytowane 29 Grudnia 2019 przez KrissDeValnor Nie cytujemy ostatniego posta w całości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eremita Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Witam, Wszystko ok, sprawdza się, Nie zbiera się bo one są szyte z dwóch materiałów przód jest z ciepłego materiału nie przepuszczającego a tył z materiału który przepuszcza powietrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastianhal123 Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Hej posiadam kurtke rockrider st500 i mialem koszule. Z rękawkiem na rower a jerzdze na rowerze po Gurach i zagotowałem. W kurtce tej a było około 21 stopni i trochę słońca zancie coś bardziej lżejszego na taką pogodę ale. żeby nie było za zimno i przewiwne macie coś do polecenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi