MikeSkywalker Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Mam w zimówce/rowerze dojazdowym tanie zębatki "od Chińczyka" ale nie ukrywam że byłoby fajnie jakby dało się je przemalować na czarno - bez szpecących napisów, o takich: Ktoś przerabiał temat? Nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać, czy wystarczy po prostu zmatowić zębatkę i pomalować farbą do amelinium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Zmatowić i epoksydową. Nic mądrzejszego nie wymyślisz. A do zimówki na sól to warto cokolwiek robić? Kolega takie coś robił lakierem samochodowym w sprayu. Alu czy stal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Alu. I ja wiem że zimówka, ale dotychczas zajeżdżałem stalowe zębatki w singlu i ta jakoś kłuje w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Do alu są specjalne farby ale ja bym się nie pitolił. Kup samochodowy w sprayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Obróć napisami do wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Zobacz czy aceton nie usunie nadruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Te napisy są zapewne grawerowane, aceton nie pomoże. Poważnie mówiłem z tym obróceniem zębatki. Tam nie ma frezu na schowanie komina, więc nie ma też znaczenia w którą stronę będzie zamontowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Z jednej strony tak, ale z drugiej są inne frezy na zębatce bez których jakaś taka dziwnie płaska się wydaje. Póki co kupiłem zwykły lakier samochodowy w sprayu, zobaczymy jak się sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.