MikeSkywalker Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Szukam widelca, najtaniej jak się da, tylko po to żeby postawić ramę na kołach. Może być po jakimś dzwonie, ale żeby wizualnie wyglądał dobrze. Najlepiej 160-180 skoku ale myślę że i przy 140 całość będzie w miarę wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Teraz, MikeSkywalker napisał: tylko po to żeby postawić ramę na kołach. Znaczy się jako eksponat wystawowy czy do jeżdżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Tego słowa mi brakowało - jako eksponat wystawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Października 2019 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Sorry, że nie w temacie, ale...czego organizatorem jest @MikeSkywalker? Chyba, że właśnie o tę wystawę chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 16 Października 2019 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Mam Marzocchi 66 za 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi