Quell Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Z kołem w powietrzu też piszczy ? Też bym stawiał na szprychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Jak kręcę kołem w powietrzu to jest cichutko, kręci się lekko i nie słychać żadnych dźwięków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No to raczej szprychy. Daj porządnie naciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Zdejmij oponę i przebadaj czy nie masz pękniętej obręczy wzdłuź otworów. Ale najpierw czy sprychy są naciągnuęte jak naleźy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Fakt. Kilka szprych było luźnych. Szprychy podciągnie, piszczenia brak. Tyle walki, a to tylko szprychy. Zobaczymy jutro w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Trzeba było od filmu zacząć od razu. Swoją drogą jak to fabryczne koło DT to sprawdź obręcz jak pisałem. Tam samoistnie szprychy się nie luzują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Nie zauważyłem nic na obręczy. Rower mam od roku. Przejechane jakieś 3500 km w tym 16 etapów zawodów XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.