MartinGIR Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Szukam kompanów/kompanek do 5-cio (+) dniowego pobytu w okolicach Catanii (Sycylia) w terminie pomiędzy 3-14 stycznia; myślę o 5-ciu dniach jazdy czyli jakieś 6 dni total . Planowany dzienny przejazd od 70 do 140km z ~2K pionu. Bez stresowa szybsza jazda. Wynajem lokum przez AirBnB (każdy ze swoją sypialnią + wspólna kuchnia, łazienka (lub dwie), pralka, jakiś tarasik, ..). Jedzenie albo w domu albo na zewnątrz. Wynajem powinien nie przekroczyć $18 PPPD + opłaty serwisowe. Ja planuję wylecieć albo z Katowic albo z Krakowa. Rower biorę ze sobą; raczej na 100% można wynająć jeżeli ktoś nie chce brać. Jest szansa że nie trzeba wynajmować samochodu ale jak się zdecydujemy to spoko. Szanse opadów deszczu w styczniu są ~30% więc przy odrobinie szczęścia pogoda powinna być uber-rowerowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash2 Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Jak wrócisz, to opisz wrażenia, jakąś fotorelację wklej Ja lecę w marcu i z kolegami robimy trasę z Rzymu do Katanii. Przydadzą się informację od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi