Gość Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Cały dzień leżę w łóżku, gorączka grypa te sprawy. Patrzę za okno a tam 24stopnie i bezchmurne niebo... Aż mnie od rana w kiszkach się przewraca, że nie mogę pojechać do lasu i narobić kilometrów. Czy to już choroba? Koniec? Uzależnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Idz na jakies babskie forum, tam uwielbiaja tak pier...dzielic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Teraz, shotgun napisał: Idz na jakies babskie forum, tam uwielbiaja tak pier...dzielic. A wiesz, że nie wiem. Mówisz, że masz doświadczenia z "babskimi" forami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Nie, pracuje z kobietami. Wieloma kobietami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Proponuję psychoanalityka, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.