chudzinki Napisano 8 Października 2019 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Córka wygrała takie "cudo" w konkursie plastycznym o tematyce rowerowej. Czy ktoś z Was orientuje się co to jest? Zapytałem u źródła do czego to służy, ale odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje, bo to zupełnie inna kategoria . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Października 2019 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Nie wstawiłeś zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Nie wiem jak to się stało... Wstawione na raty, bo jakieś cuda mi się dzieją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 8 Października 2019 Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Wodoszczelny worek https://www.fjordnansen.pl/product-und-26567-Worek-wodoszczelny-KAJ-BAG.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2019 No dobra, ale to jest dość małe i króciutkie paski. Jak i do czego to można przymocować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Tadam Otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matteus8 Napisano 9 Października 2019 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 9 godzin temu, chudzinki napisał: No dobra, ale to jest dość małe i króciutkie paski. Jak i do czego to można przymocować? Proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2019 9 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Tadam Otwieram Dziękuję i obiecuję, że się poprawię . Czyli pasków brak - dziecko dostało niekompletną nagrodę... Wysłałem zapytanie do Urzędu Gminy, wesoła kobietka do mnie oddzwoniła i powiedziała, że to worek na mokre ubrania po basenie i dlatego wstawiłem tutaj zapytanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2019 No, i wychodzi na to, że miała rację - bez pasków, czyli rzeczywiście bardziej na basen Zatem "będziesz Pan zadowolony", co w wolnym tłumaczeniu znaczy : zapisz młodą na basen, sam kręć na rowerze i wszyscy będą happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Równie dobrze można powiedzieć, że roweru też brakuje. To zwykły worek, rolujesz i zamykasz. Nic nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Temat się jakby wyczerpał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.