Gość Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Hej, Byłem zmuszony kupić nowy widelec Accent Apex. Po zakupie zauważyłem że przy "koronie", od środka widelca, brakuje jakby substancji wypełniającej, która jest tylko na 1/3 obwodu. W starym widelcu jest ona na całym obwodzie. Jest to jakiś problem czy olać temat?
Gość Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Byłem w serwisie specjalizującym się w rowerach szosowych. Nie ma się czym przejmować. Temat do zamknięcia.
TheJW Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Ja bym powiedział, że to tamten stary był "zły", skoro miał zalepioną całą dziurę i woda z syfem nie miała którędy uciekać. Ale jak Ci przeszkadza, to:
Gość Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Dziura była, ale ta przerwa pomiędzy elementami była zalepiona. Kit z tym, przestaje się przejmować, bo kiedyś przeczytacie nekrolog że umarłem bo przejmowałem się wszystkim, zanim jeszcze użyłem danej części
Mod Team sznib Napisano 4 Października 2019 Mod Team Napisano 4 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.