Elektrikrude Napisano 1 Października 2019 Napisano 1 Października 2019 Cześć koledzy :-) po latach utwardzania 4 liter na siodełku zdecydowałem się na tatuaż. Mam zamiar zrobić sobie rękaw od nadgarstka po bark, wizyta umówiona, do ostatecznego projektu jest jeszcze miesiąc na wybranie wzoru. Nie robię na raz całego rękawka ale zaczynam od nadgarstka i przedramienia. Motyw oczywiście rowerowy :-) Może jest wśród was jakiś zdolniacha lub ktoś po ASP komu szkicowanie przychodzi łatwo. Może macie jakiś fajny rysunek, zdjęcie lub coś podobnego na czym można się wzorować. Generalnie jeżdżę na szosie i MTB więc taki może być motyw lub mieszany, do tego wszystko co się z tym kojarzy. Wstawiajcie coś fajnego, tylko powtarzam, że będzie to rękaw więc odpadają wszelkie małe obrazki łańcucha, korby, roweru czy nie daj Boże grup osprzętu :-)
Pietern Napisano 1 Października 2019 Napisano 1 Października 2019 Jak ja mógłbym coś zasugerować, to sobie zrezygnuj. Oszczędzisz czas, pieniądze i sporo bólu. A wyglądać będziesz lepiej.
Elektrikrude Napisano 1 Października 2019 Autor Napisano 1 Października 2019 Sądziłem, że nie będę musiał wspominać o nie komentowaniu moich decyzji.
Pietern Napisano 1 Października 2019 Napisano 1 Października 2019 Lepiej uprzedzaj. Ja za dobre serce mam i nie umiem się powstrzymać. Chyba, że ktoś uprzedzi...
Mod Team durnykot Napisano 1 Października 2019 Mod Team Napisano 1 Października 2019 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.