Żbik Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 gripy Ci się szybko rozsypiąco do sztycy...hmmm...zdania są różne....ja bym nie ryzykował tego karbonu dla paru gram I znowu opinie wyssane z palca... Miałeś chwyty Author'a, że twierdzisz, iż szybko padną? (mam takie rok i jakoś dziwnie super trzymają) Jeździłeś na sztycy Promaxa Carbon, że boisz się ryzykować? (mam taką ponad rok, ważę 80kg i dziwnie wytrzymuje, Skrzyni i innym również ) Dodatkowo, czy składając rower kupujesz wszystkie niezbędne klucze? Nie można je pożyczyć od kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dobra kontra Żbiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 I znowu opinie wyssane z palca... Miałeś chwyty Author'a, że twierdzisz, iż szybko padną? (mam takie rok i jakoś dziwnie super trzymają) Jeździłeś na sztycy Promaxa Carbon, że boisz się ryzykować? (mam taką ponad rok, ważę 80kg i dziwnie wytrzymuje, Skrzyni i innym również ) Dodatkowo, czy składając rower kupujesz wszystkie niezbędne klucze? Nie można ich pożyczyć od kolegów? nie wyssane z palca...czytaj uważnie co pisze chwyty Authora miałem i sie pokruszyły po ok. miesiącu, pasuje?! Co do sztycy wytłumacze Tobie...wiesz ze dana rzecz jest dziwnie tania, dodatkowo widziałeś kilka takowych połamanych w necie...to że kilku osobom takowa się nie połamała nie jest żadnym argumentem...po prostu...skoro relatywnie dużo osób się nacięło na ten produkt to wole nie ryzykować. Rozumiesz teraz?! nie chodzi tu wcale o posiadanie takowej tylko o opinie innych... pewnie i tak coś jak zwykle przemile odpowiesz i udowodnisz jaki z Ciebie pan i władca, ale trudno...forum jest po to żeby wyrażać swoją opinie...ja się wypowiedziałem - Ty mozesz miec inne zdanie koniec OT z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 zacisk PRO wazy 20g i kosztuje 12 zł w Cykloturze ... mostek polecam accenta TEN ... Zacisk PRO jest bardzo ładny i nieczęsto spotykany. Można go też trafić w sklepach stacjonarnych. Jednak waży 23,1g a nawet 24,3g (srebrny - wydaje się jakiś grubszy od czarnego). Mostek który zaproponowałeś też mogę z czystym sumieniem polecić. Miałem taki 120mm i ważył dokładnie 138g! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.