undecided Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Witam proszę o informacje jaki to amortyzator gdyż nie mogę znaleźć go na google rocznik model? Druga sprawa ile tak naprawdę jest wart? https://allegro.pl/oferta/nowy-amortyzator-hydr-28-29-blokada-skoku-bcm-8470754004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Wyglada na cos starego. Zakladajac, ze jest to rzeczywiscie RS, to szukalbym w kierunku RS Metro, RS GPS Metro... Edytowane 22 Września 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Metro to nie jest na pewno, popatrz na kształt: GPS Idzie to w kierunku Judy, ale też nie do końca to. To chyba jakaś ściema, że to RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Jak przeczytasz jeszcze raz mojego maila, to moze zrozumiesz bezzasadnosc swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Wskazałem Ci tylko, że to nie jest na 100% Metro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirekm71 Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Nie ma numeru na koronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2019 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 To to wiedzialem jak pisalem maila, natomiast wspomnialem o teoretycznej mozliwosci jakiegos modelu o ktorym nieslyszalem... Wiec jeszcze raz- Zakladajac, ze jest to rzeczywiscie RS, to szukalbym w kierunku RS Metro, RS GPS Metro... W tym zdaniu masz zalozenie, ze jesli rzeczywiscie jest to RS- zakladam, ze nie jest..., szukalbym w kierunku- znaczy, ze wiem, ze nie jest to Metro, kumasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 30 Września 2019 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 W dniu 28.09.2019 o 16:04, shotgun napisał: to szukalbym w kierunku RS Metro, RS GPS Metro Wskazałem Ci, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2019 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Ja pierdykam...czytasz siebie, mnie, czy tylko musisz miec ostatnie slowo??? "szukalbym w kierunku- znaczy, ze wiem, ze nie jest to Metro, kumasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 30 Września 2019 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 10 godzin temu, shotgun napisał: Ja pierdykam...czytasz siebie, mnie, czy tylko musisz miec ostatnie slowo??? "szukalbym w kierunku- znaczy, ze wiem, ze nie jest to Metro, kumasz?" A coś bliżej ? Sam jestem ciekaw co to jest, a "szukalbym w kierunku RS Metro, RS GPS Metro" sam nie bardzo wiem co oznacz. Że amortyzator sprężynowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Dwa lata temu kupiłem takiego Recona TK Silver Solo Air 100 mm: https://photos.app.goo.gl/SMBcMBy9qCuiBM9R8 Amor posiada blokadę z manetki, sztywną oś, ale nie posada tapera. Potrzebuję go przeserwisować i nie bardzo wiem który to rocznik, i którą instrukcję serwisową ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 po S/N dojdziesz który to rocznik. O ile się nie mylę to od 2012-2017 nic się nie zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy12 Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Witam. Chciałbym zainwestować w nowy amortyzator w rowerze. Mam rower marki gary fisher wahoo. Amortyzator to rockshox judy tt 80 mm. Działa fatalnie, ponieważ przez 16 lat użytkowania ani razu go nie smarowałem. Poprostu nie wiedziałem że trzeba.. Zastanawiam się między amortyzatorem Suntour XCM który mogę mieć okazyjnie nówkę za 150 zł a amorkiem od rock shoxa. a konkretnie tym z linka nizej. Wiem ze przy rockshox placi sie duzo za marke. Ten ktory znalazlem to jedyny tej marki jaki jest na hamulce v-brake i koła 26 cali. Czy warto dopłacić i kupić rockshox? Czy będzie duża róznica między nim a XCM? W sklepie mowili ze zmienila sie technologia i ze XCM bedzie i tak na wyzszym poziomie niz moje judy tt z 2004 jak bylo nowe, Czy maja racje ? Ja na rowerze zaczalem jezdzic sporo na wycieczki po mazowszu. Zmiana roweru nie wchodzi w gre, Za bardzo jestem przywiazany do niego a i nowe rowery w ogole mi sie nie podobaja. https://rowerowy.com/sklep/czesci/amortyzatory/cross-county-marathon/prod/rockshox-30-silver-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi