fatalwalker Napisano 21 Września 2019 Napisano 21 Września 2019 Cześć, Do sprzedania mam rower marki Specialized model Epic w bardzo dobrym stanie. Jest to mój rower prywatny, którego użytkowałem ok 6 lat. Chętnie zamienię się (z możliwością dopłaty) na coś z bardziej turystyczną geometrią. Niestety od jakiegoś czasu mam problemy z kręgosłupem i na stan obecny potrzebuję czegoś z mniejszą i bardziej komfortową ramą dla mojego wzrostu, a nie chciałbym całkowicie rezygnować z jazdy na rowerze. Całość złożona na bardzo dobrych częściach: - rama rozmiar 19" - na początku zeszłego roku pełny serwis łożysk w Berg Serwis Ząbki - amortyzator: Rock Shox Reba - na początku zeszłego roku pełny serwis z uszczelkami w Berg Serwis Ząbki - damper: Fox Float 32 z Brain - na początku zeszłego roku pełny serwis z uszczelkami w Berg Serwis Ząbki - koła: DT Swiss X430 na piastach Novatec D712, z jakimiś odelżonymi szprychami DT (nie pamiętam modeu) - całość złożona 3 lata temu. Ma znikomy przebieg. - napęd z manetkami: całość Shimano XT, kaseta Sunrace Driven - kierownica, sztyca: karbonowy FSA K-Force - siodełko: WTB Volt Pro - suport Shimano XT - hamulce: Shimano BR-M596 z Avid HS-1 - chwyty: Ergon GS2 - większość śrub, podkładek wymienione na ozdobne, lekkie lub tytanowe odpowiedniki Chętnie podeślę więcej zdjęć zainteresowanym osobom.
Mod Team michuuu Napisano 21 Września 2019 Mod Team Napisano 21 Września 2019 Ceny nie widzę czy nie ma? Jakieś zdjęcia?
fatalwalker Napisano 21 Września 2019 Autor Napisano 21 Września 2019 8 godzin temu, michuuu napisał: Ceny nie widzę czy nie ma? Jakieś zdjęcia? Przepraszam. Coś się nie dodało. Link do zdjęć: https://drive.google.com/open?id=1sfGxyIC5MHuQLWPmRq-pfMXHxVjwIeL7 Cena: 2200.
fatalwalker Napisano 21 Października 2019 Autor Napisano 21 Października 2019 Bump! Cena 2000. Link do zdjęć https://drive.google.com/drive/folders/1sfGxyIC5MHuQLWPmRq-pfMXHxVjwIeL7?usp=sharing
Poochaty Napisano 21 Października 2019 Napisano 21 Października 2019 Wszystko podałeś w ogłoszeniu oprócz najważniejszego - rozmiaru koła
fatalwalker Napisano 21 Października 2019 Autor Napisano 21 Października 2019 37 minut temu, Poochaty napisał: Wszystko podałeś w ogłoszeniu oprócz najważniejszego - rozmiaru koła Rozmiar koła to 26"
Poochaty Napisano 21 Października 2019 Napisano 21 Października 2019 Tutaj nie pisz, napisz w tytule.
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.