czerwo Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 (edytowane) Cześć, w internecie piszą że najlepiej kupić rower przed nowym rokiem gdzieś między świętami a sylwestrem, czy uważacie że to nadal jest aktualne teraz Polacy mają kasę więc może akurat wszystkie rowery zejdą ? macie jakieś strony godne polecenia które mają fajne promocje ? Czy warto w tym okresie pochodzić trochę po sklepach stacjonarnych ? Edytowane 19 Września 2019 przez czerwo Cytuj
Charvel Napisano 19 Września 2019 Napisano 19 Września 2019 Przepraszam, gdzie Ty w święta chcesz kupować rower? Sklepy "rowerowe" sprzedają wówczas głównie narty/deski/osprzęt do tego. Z wszystkich "marketów" sportowych znika praktycznie wszystko co związane z rowerami. Zostają Ci tak naprawdę nieliczne stricto firmowe sklepy rowerowe, których jest jak na lekarstwo. 4 lata temu w lipcu kupowałem rower w sklepie stacjonarnym, na którym to dostałem około 500zł rabatu w stosunku do ceny katalogowej. Pomijam już sam fakt, że na zimę w sklepach zostają rowery które nie chciały się sprzedać - za wysoko wycenione lub "kiepskie" modele. Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 19 Września 2019 Mod Team Napisano 19 Września 2019 10 minut temu, czerwo napisał: Czy warto w tym okresie pochodzić trochę po sklepach stacjonarnych ? Za późno. Sezon wyprzedaży zaczyna się kończyć. Później zostaną bardzo drogie albo bardzo słabe. Cytuj
czerwo Napisano 20 Września 2019 Autor Napisano 20 Września 2019 no niby tak ale ja nie celuje w rower marketowy tylko trochę wyższą półkę +10 000 zł do tego przecież jest wiele sklepów które zajmują się tylko sprzedażą rowerów Cytuj
Quell Napisano 20 Września 2019 Napisano 20 Września 2019 Teraz, czerwo napisał: jest wiele sklepów które zajmują się tylko sprzedażą rowerów Nikt tu nie mówi o marketach. Jw dobre promo już były,jeżeli wiesz co chcesz kupić i jest na stanie,po prostu idziesz i negocjujesz. Fajnym przykładem są gravele,sprzedawcy mają głęboko w d... mocne obniżki,bo i tak się sprzeda,można trochę potargować,ale szału nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi