TheJW Napisano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Ja uwielbiam Peyote, ale przy mojej wadze 1200-1500 km i nie ma bieżnika. Dlatego musiałem wybrać coś innego i teraz testuję nowe Schwalbe. Co do Vittorii - znam osoby które na nich jeżdżą i są zadowolone. Sam jechałem na nich (p+t) zeszłoroczny etap ŚLR w Kielcach i dały radę. Tylko naprawdę - znikają w oczach. RaRa to chyba najpopularniejsza opona na maratonie. Sprawdzony wół roboczy, aczkolwiek osobiście nie testowałem w warunkach bojowych. Mam gdzieś w gratach Peyote z połową bieżnika, jak Ci go tyle wystarczy do testów i chcesz się bawić w wymianę, to mogę oddać. A Ikony...wszyscy z którymi o nich rozmawiałem mówią, że trzeba umieć i lubić na nich jeździć. Wtedy są świetne (podobno dopóki nie popada ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 20 Września 2019 Udostępnij Napisano 20 Września 2019 No OK, ale jak Tobie łańcuch wystarcza na dojazd po bułki to mi te Peyote wystarczą na pół sezonu Zresztą ja nie uważam szybkiego zużywania się za wadę - można sobie zarzucić nową inną : ) Propozycja interesująca : ) Moim skromnym zdaniem opona na tył jest dobra póki nie buksuje na podjazdach i jest szybka - przód jest istotny. No, to potwierdziłeś odpuszczenie Iconów : ) Jak się jeździ na mleku to jakoś niechętnie się zmienia opony a po tych opiniach wypad w góry na mokre kamienie jakoś mi się na nich nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaudiaRomek Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Nasz znajomy jeździ na Maxxis Ikon MaxxSpeed, startuje w maratonach MTB z pierwszego sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi