Roballinho Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Czy ktoś z Was ma taki widelec i mógłby zerknąć jak u niego wygląda miejsce zaznaczone na zdjęciu. Czy też jest tam taki zeszlifowany i pomalowany garb ze spawów? Jak to zobaczyłem to mi szczęka opadła. Czy to jest w tej firmie standard nakładania spawów, czy może to z czegoś wynika, o czym nie wiem? Na drugiej goleni wszystko jest tak, jak być powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Zerknę u siebie, ale na 99% jest ładny, prosty spaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Dzięki. Zrób proszę od razu fotę, żebym miał argument w przypadku ewentualnej reklamacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Dzisiaj już nie dam rady. Postaram się zrobić jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2019 I jak to wygląda u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Zupełnie mi wyleciało z głowy, przepraszam. Postaram się jutro. Napisz mi wiadomość na PW około 17:00. Ogólnie poza tym zeszlifowanym kawałkiem, nie podoba mi się także ten garb dalej. Pisz śmiało do VELO, jak będą coś kręcili, to wtedy będziesz miał moją fotkę. Gdzie kupowałeś widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.