siejak1 Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Witam poszukuje osoby/firmy która przygotuje naklejki lub sam plik do druku ze zdjęcia jak poniżej. Chodzi o napisy BONTRAGER oraz KOVEXXX 1:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Mi robiła firma od projektów graficznych naklejkę na ramę, bo oryginalne się zniszczyły. Za projekt i druk 6 naklejek ( 2 duże na dolną rurę, 2 na podsiodło i 2 na górną rurę ) zapłaciłem za projekt i druk 220 zł. Folia chyba 3M o ile pamiętam. Jak chcesz dam Ci namiar na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Napisz do niego znajomy zamawiał naklejki na obręcze mówił że bardzo dobrze wyglądają https://www.olx.pl/oferta/naklejki-okleina-hope-na-kazda-obrecz-CID767-IDxIkfm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Stickers Studio na facebooku. Robili mi naklejki na mojego Octane One. Jakość bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.