Rezpekt Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 I Jesienny wyścig MTB- Jesień XC 2006 I Jesienny wyścig MTB- Jesień XC 2006 Żary XC 2006 Żary EyeCity MTB Cup 2006 Miłego oglądania . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Too lubię Dzięki ci Rezpekt Zabieram się za oglądanie Czy mi się wydawało, czy na tym pierwszym filmie przemyka czerwony S-Works z charakterystycznym "EIA" na amorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Nom ot wyścigi organizowane przez nasz team, tak że w każdym z nich startowałem i na pewno gdzieś mnie tam widać , na tym co mówisz, praktycznie cały wyścig jechałem z kolega który jedzie też na S-Worksie . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 siemka weszłem na forum zobaczyłem tego posta i już sie zabieram na oglądanie thx Rezpekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Więcej filmików znajdziecie tutaj: http://www.mtbteam.zary24.pl/filmiki.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 To ja jeszcze dodam: SIODŁO XC 2006 Żary XC 2005 Żary XC 2004 Żary XC 2006, z muzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Na tym pierwszym filmiku jeden gosciu na S-worksie ma jakies problemy z kolanami ...Rower za maly czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Na tym pierwszym filmiku jeden gosciu na S-worksie ma jakies problemy z kolanami ...Rower za maly czy co? ten gosc nie ma problemów z kolanami tylko z biodrami, ten koles to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wydaje mi sie, ze dopoki nie zrobisz czegos z tym to raczej odpuscilbym sobie sciganie. Kolana Ci sie rozpadna od takiego kulania na boki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Fajne filmiki zobaczyłem wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wydaje mi sie, ze dopoki nie zrobisz czegos z tym to raczej odpuscilbym sobie sciganie. Kolana Ci sie rozpadna od takiego kulania na boki. widze, że czytac nie umiesz:) To nie kolana lecz biodra:) Jakoś jeżdzę 10 lat i nic mi nie jest:) Lepiej zacznij trenowac a nie przyglądać sie innym:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Należy dodać że bardzo dobrze jeździsz . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 ten gosc nie ma problemów z kolanami tylko z biodrami, ten koles to ja A co Ci się stało? Kontuzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Czytac umiem - tylko takie ruchy bioder zle dzialaja na kolana - logiczne przeciez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A co Ci się stało? Kontuzja? Nie, żadnej kontuzji, po prostu tak mam Ponoć można to zoperować, ale niestety nie jestm zbyt odważny. W sumie nie mam żadnych wiekszych bólów, no chyba, że robie ponad 100 km. Dlatego też ścigam się tylko na dystansie MEGA. Czasami miewam tylko nie zbyt przyjemne uwagi ze strony innych, mniej wyrozumiałych bikerów kiedy ich wyprzedzam i krzyczą: " nogi do ramy ". Ja to zlewam i jade dalej... Czytac umiem - tylko takie ruchy bioder zle dzialaja na kolana - logiczne przeciez jakoś przejechałem parę tysiączków km, jakieś 80.000 i nic mi nie jest... w kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.