grzes941 Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Witam. Mam taki problem, otóż kiedy próbuję przełożyć pancerz wewnątrz ramy żeby zamontować sztycę to blokuje się na wysokości mocowania tylnego trójkąta, w rurze podsiodłowej go nie widać. Macie jakiś patent bo nie mam pomysłu jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Spróbuj w drugą stronę. Możesz też użyć jakiegoś sznurka/żyłki z kawałkiem metalu na końcu i magnesu, przeciągnąć przez ramę, a potem przywiązać do tego pancerz i pociągnąć w drugą stronę. Albo kupić gotowe narzędzie: Park Tool IR-1.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp1 Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Witam, Zakupiłem blackbird intro 29 2019 i mam pytanie czy tam da się przeprowadzić wew prowadzenie pancerza do sztycy? Jeśli tak jak sobie poradzic? Dziekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.