Wojtas087 Napisano 10 Września 2019 Napisano 10 Września 2019 Hej, Planuje zakup licznika rowerowego i czujnika kadencji. Chciałbym, żeby wyświetlał odczyt pulsu z Garmina Fenix 3, zakładam, ze każdy licznik z ant+ będzie to robił, czy słusznie? Ponieważ mam rower Trek, sprawdzałem ofertę Bontragera ze względu na system montażu Blendr. Czy wg Was warto kupić licznik rowerowy Bontrager Ridetime Elite? https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/cz%C4%99%C5%9Bci-rowerowe/akcesoria-rowerowe/liczniki-rowerowe-i-gps/bike-computers/komputer-rowerowy-bontrager-ridetime-elite/p/21830/ Który czujnik kadencji wybrać? Mój rower to x-caliber 9. Podobno czujniki Bontrager są kompatybilne z ramą i można je jakoś ukryć. Coś wiecie na ten temat? Cytuj
Gość Napisano 11 Września 2019 Napisano 11 Września 2019 Wpisz w googla DuoTrap i zobaczysz na zdjeciach o co chodzi z tymi czujnikami w ramie ... Co do licznika kadencji to nie wiem czy jest sens wydawac tyle pieniedzy na licznik tylko do kadencji, juz lepeij chyba kupic na takie cos http://fenixworld.pl/uniwersalny-uchwyt-rowerowy-garmin-fenix/ No chyba ze Fenix 3 da sie przerobic na quickrelease to wtedy juz jest super temat a jesli jescze mozna zassac na fenix 3 pola danych z fenix 5 to juz zaadnego licnzika nie potrzeba A co do samych licnzikow Bontragera, to ja mam 2szt od ok 5 lat Bontrager NODE 1.1 i 2.1 i sa calkiem spoko. Zupelnie bezproblemowe. jesli nowe sa tej samej jakosci, to spokojnie mozna brac. Cytuj
Wojtas087 Napisano 11 Września 2019 Autor Napisano 11 Września 2019 12 godzin temu, cinol123 napisał: Wpisz w googla DuoTrap i zobaczysz na zdjeciach o co chodzi z tymi czujnikami w ramie ... Co do licznika kadencji to nie wiem czy jest sens wydawac tyle pieniedzy na licznik tylko do kadencji, juz lepeij chyba kupic na takie cos http://fenixworld.pl/uniwersalny-uchwyt-rowerowy-garmin-fenix/ No chyba ze Fenix 3 da sie przerobic na quickrelease to wtedy juz jest super temat a jesli jescze mozna zassac na fenix 3 pola danych z fenix 5 to juz zaadnego licnzika nie potrzeba A co do samych licnzikow Bontragera, to ja mam 2szt od ok 5 lat Bontrager NODE 1.1 i 2.1 i sa calkiem spoko. Zupelnie bezproblemowe. jesli nowe sa tej samej jakosci, to spokojnie mozna brac. Jak zdejme fenixa z ręki to nie będzie mi badał pulsu, a na tym mi też zależy. Cytuj
Gość Napisano 11 Września 2019 Napisano 11 Września 2019 No tak szczegolnie ze Pomiar z nadgarstka to ...nawet sam Garmin go olewa, jesli chcesz zribic np vo2max to musisz miec pomiar z paska na klacie, a pasek kosztuje na ant+ ok 100pln. Cytuj
kotona Napisano 21 Sierpnia 2021 Napisano 21 Sierpnia 2021 W bontrager elite computer , wyskoczył mi klucz na wyświetlaczu , jak go skasować ? Cytuj
Malinowy Napisano 29 Grudnia 2022 Napisano 29 Grudnia 2022 Musisz przytrzymać guzik z tyłu licznika, tam jest opcja (...)service remider. Trzeba ją wybrać i zaznaczyć off czy tam reset i wtedy kluczyk znika. Ja mam inny problem, przy każdorazowym naciśnięciu przedniego przycisku podświetla mi się ekran. I nie wiem jak mogę to wyłączyć. Cytuj
Roam Napisano 29 Marca 2023 Napisano 29 Marca 2023 Mam stary licznik sigmy i czy warto dla kadencji kupić licznik bontrager z czujnikami za 400zl? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi